Här kan man va

publicerat i Fiona;
Jag var så taggad på att visa mina nya rosa krukväxter. Men då telefonen inte vill starta om som den ska så kan vi istället ta en närmare titt på Fionas filosofi om att man ryms precis överallt där man vill rymmas. Det är en docksäng men hon skulle ligga där med täckte och vila en stund.
Man kan också vara på mitt jobb och hänga med moster Louise som hon avgudar. Just här så hade Lollo ett gäng godispärlor som Fiona satt länge och pärlade med. När hon sedan insåg att de faktiskt gick att äta så la hon sig under konferensbordet och tjuvåt istället. Men där ryms man ju mer med ett gäng pärlor.
Man kan också ta sig upp på ena gungan för att med hjälp av den göra en epic split och ta sig till den blå gungan som hon ville sitta på. Lösningsorienterad och kreativ kan man säga. Man kan också säga att jag fick en liten mental hjärtattack. Givetvis helt ogrundad och min syster hade mer vett och hejade på.
En annnan sak som hon har lärt sig är hur man sätter på duschen. Praktiskt på ett sätt, men just idag så provade hon genom att stå i duschen och ganska snabbt efter att hon fått igång vattnet kunde hon konstatera att det var kallt. Men learning by doing tänker jag och låter henne utmana hennes livsregler vidare.

Kommentera inlägget här :