En just-nu-lista

publicerat i Listor;
Dagens bild: Från fredagen (jag fuskar lite) när Elliot otroligt generöst gav Fiona en massa Pokémonkort.
Dagens tempratur: Kallt. Vad hände med sensommarbrutalvärmen? Jag fryser å andra sidan 24/7 så oktober eller april spelar ingen större roll.
Dagens klädsel: En superfin petrolblå klänning från Jumperfabriken. När jag höll i sushipinnarna så jag precis ut som en från Harry Potter enligt Louise. Annars får den klänningen mig att känna mig som en i a Handmaids Tale. Ska visa den någongång!
Dagens inköp: Man skulle ju kunna tro att jag inte behövde mer garn. Men eftersom garnbutiken har 50% så har jag en kasse till med garn. Ska dock ruva lite på vad jag egentligen ska göra av det. Och göra klart mina andra tre pågående projekt.
Dagens upptäckt: Fiona är rätt haj på memory. Jag vet att E var grym på det som liten och hon har stor potential. Sedan kanske hon missförstår reglerna lite och hjälper oss som spelar mot henne. Men hon är glad ändå.
Dagens mest kloka beslut: Att Timell fick lämna Tv4. Att någon börjar ta ansvar för något i alla fall. Sedan kan man tycka vad man vill om att alla har känt till det. Men ändå ett steg i rätt riktning.
Dagens glädjeämne: Typ alla blommor och sticklingar massproducerar nya blad. Det går inte att mäta på någon skala hur nöjd jag är för det.
Det-ska-jag-göra-ikväll: Motstånd (okej förmodligen sitta och sticka).
Veckans bästa: Att min mamma kommer nästa vecka! Okej bästa veckan blir när hon faktiskt kommer. Men jag kan leva på saker långt innan och långt efter något faktiskt händer. Så nu är det nedräkning till måndagen!
Det kan hända att frågorna är något vinklade och skräddarsydda efter min dag.
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Lät snyggt med blå klänning och ja kallt burr,

2:a kommentar, skriven , av Anna K:

Väldigt bra lista tycker jag!

Svar: Kul att du gillar den :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahaha jag är likadan- både med frysandet och att kunna njuta i förskott! Vi har kallt både hemma och på jobb. Går runt i en alpackatröja.

Svar: Jag borde ha en sån tröja! Tack för tips!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :