Weekend i Köpenhamn

publicerat i Everyday;
Ni som följer mig på instagram såg den här bilden igår. Jag och mina kompisar hade planerat en resa till Köpenhamn så 05:förtidigt igår steg vi upp och åkte sedan morgontåget ända till huvudstaden i grannlandet. Väl på plats ägnade vi åt oss shopping, Tivoli och att umgås och prata så mycket vi bara kan. Och med världens bästa vänner och en hel stad med saker att göra kan det inte gå fel! Jag har haft så sjukt roligt och skrattat tills käkarna värker! Vi bodde på ett hotell precis bredvid stationen (där alla andra hotell ligger) och hade därmed gångavstånd överallt.
Bäst av allt var Tivoli och här sitter jag och Lollo på en svindyr pizzeria och väntar på vår pizza medan någon ser ut att försöka fotobomba oss. Dekorationerna utomhus är jättefina såhär års och förutom att man kunde köpa ullsulor så fanns det både Irish och glögg att köpa så man kunde gå omkring, smutta på dem och titta på allt fint.
When in Denmark passar man givetvis på att shoppa. Det bästa köpet var ett par ullsulor för runt 70 kr som värmer hur mycket som helst. Perfekt för en ispinne som jag. Årets mest efterlängtade köp var den här parfymboxen med Viktor och Rolfs Flowerbomb som jag velat ha i evigheter. Nu är den min! Och den roligaste affären var helt klart Sephora. Vi är alla ett gäng sminkjunkies så där inne var vi väl och länge och klämde och kände. Hittade även lite julklappar till barnen och en tack-för-att-jag-kan-åka-iväg-utan-konstigheter-present till Robot.
Nu är jag alltså glad, tacksam och supertrött. Men mest tacksam. Har grymma vänner att hänga med och en grym familj att komma hem till  ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Men ohh så trevligt du haft det =D

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Ser trevligt ut :). Så roligt :)

Kommentera inlägget här :