Tatuera ögonbrynen

publicerat i Smink, naglar & hår;
Det ni ser ovan är den sista bilden på mina ögonbryn, som vi känner till dem! Hade en tid bokad idag för att tatuera mina ögonbryn och jag var skitnervös. Inte för att det skulle göra ont utan för att det skulle se jättedumt ut. Men det hade jag inte behövt! Alltså, bilden ovan är hur jag brukar sminka dem (vilket ni även kan läsa mer om här). Jag kom på på jobbet att jag inte hade någon proper förebild så jag fick ta en smygselfie på kafferasten.
Utan smink så såg ögonbrynen ut såhär, det vill säga i princip obefintliga. Så att vakna upp varje dag och faktiskt ha ett ansiktsuttryck hade ju vart jättekul, och en anledning till att jag ens bokade in tiden. Plus att jag lägger för mycket tid varje morgon i skitdåligt ljus för att få till them brows som rätt ofta blir lite sneda. Det senare tror jag dock att jag tänker på mer än någon annan. Innan tjejen som gjorde mina bryn tvättade bort dem så sa jag att min dotter som snart är 3 år har bättre ögonbryn än mig. När hon väl fick av sminket så såg hon vad jag menade.
Sagt och gjort! Jag travade iväg till Skövdekliniken till Emelie som visste precis vad hon sysslade med. Alla streck är för att mäta dem så de hamnar rätt och mössan är av hygieniska skäl. Den väldigt fokuserade minen är för att jag ville dokumentera mössan och strecken. Kan vara kul att ha tänkte jag.
Den här bilden är liksom raw-format av Yohanna efter 2 timmars tatuerande av ögonbryn. Här är de svullna och lite röda så förmodligen inte min nya profilbild på Facebook. Däremot så ser man väldigt bra hur de faktiskt blev. Färgen kommer att släppa runt 30% inom 2-3 veckor och sedan har jag möjlighet till ett återbesök för att göra dem mörkare eller justera om jag vill (det ingår i priset). Jag ska lägga upp mer bilder i full krigsmundering (=läs normal sminkning) och en utan sen så ni får se. Ska försöka få till en närbild också, det ser så sjukt verkligt ut! Just nu ser de också mer bruna ut men de kommer bli mer kalla när färgen släpper eftersom jag har och föredrar en mer kall hårfärg också.
Så, hur ska vi sammanfatta det här?
Tidsåtgång för tatueringen: Mellan 11:40 - 13:45
Kostnad: 3500 kr efter 10% rabatt som jag hittade här (inklusive återbesök)
Smärta: En 3:a av 10 möjliga. Efter ett tag fick jag bedövningsgel och då kändes det ingenting!
Hållbarhet: Detta håller i runt 2 år beroende på hur det sitter på mig. Skulle alltså pannan bli lägre med ålderna så är det inte permanent.
Värde för mig: 11 av 10. Ni som har ögonbryn anar inte hur gött det här är!
Tidsbesparing: Ca 18 timmar per år räknat på att jag jobbar 220 dagar och ögonbrynen tar 5 minuter att fylla i.
Känslan av att jag precis lagt upp en bild på mig med krigsmålning och rolig mössa: Det bjuder jag på.
Rekommenderar jag det? Absolut, om man vill, har pengar och funderar på det.
Funderar ni på något kring att tatuera ögonbrynen så kommentera och fråga. Jag är numera inofficiell tatuerade-örgonbryns-ambassadör. Och to be continued med bilder efter det har läkt!

Taggar: browgame, måla ögonbryn, skövdekliniken, tatuera ögonbryn;

Kommentera inlägget här :