Tankar kring tvättmaskiner

publicerat i Samarbeten;
Inlägget är sponsrat av bygghemma.se
Smutsiga barn är glada barn
Att tvätta kläder är lika självklart som att köpa fredagsmys eller ha stenkoll på Kids-utbudet på Netflix vid händelse av småbarn. Och tvätthögarna tar liksom aldrig slut. Fiona gillar (läs= älskar) att leka i sandlådan och Elliot spelar fotboll så ofta han bara kan, med hela kroppen, så vår trotjänare till tvättmaskin är en väldigt uppskattad detalj i hemmet! Det är också det jag skulle ta med mig till en öde ö om jag visste att jag skulle vara vara där med ett gäng barn. Alltså, en viktig beståndsdel i hemmet.
För att förbereda mig inför det oundvikliga så har jag börjat fundera kring när den tvättmaskin som vi har ska gå sönder. Jag tänker för det första att vi villhöver hemleverans på kvällen. Sedan vill jag gärna ha en riktigt bra tvättmaskin. Att ha en rackare som tvättar snabbt, miljövänligt och en stor tvättkapacitet så den rymmer hela tvättkorgen.  Jag har även sett bland de tvättmaskiner som finns på Bygghemma.se att det finns dem som har program för snabbuppfräschning! Alltså när tröjan är för använd för att vara ren men för ren för att vara smutsig. En del andra har snabbprogram på 14 minuter (alltså livet!). Att kunna optimera en vardagskväll med två stora tvättmaskiner och kanske till och med se botten på tvättkorgen vore ju nästan bättre än en långledig helg!
Historiskt så har man nog kunnat sätta in mig i kategorin dumsnål. Att det helst inte får kosta för mycket men då får man å andra sidan kanske inte med alla bra finesser. Så nästa gång i vi måste köpa tvättmaskin så tänker jag att den ska andas premium, vara riktigt jäkla snabb och fortsätta att underlätta livet för oss så länge barnen härjar i sandlådan, på fotbollsplanen eller varför inte i lerpölar (tack Greta Gris för det).
Vilken är den bästa funktionen ni skulle vilja ha på en tvättmaskin?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carolina cuevas:

Vi har denna tvättmaskinen www.elon.se/vitvaror/tvatt-tork/tvattmaskiner/bosch-3 och jag har inget negativt att säga om den.

2:a kommentar, skriven , av Carolina cuevas:

Vi har denna tvättmaskinen www.elon.se/vitvaror/tvatt-tork/tvattmaskiner/bosch-3 och jag har inget negativt att säga om den.

Svar: Tack för tipset! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :