Loddo - Oktoberboxen

publicerat i Samarbeten;
I samarbete med Loddo.se
Den här boxen landade i brevlådan i veckan och titta hur fullproppad den var! Hur rolig som helst att öppna och det bar mer som att det aldrig tog slut med saker i den!
När jag kommit till botten av lådan så hade jag fyllt köksbänken med massa nya saker att testa och några gamla favoriter! Innehållet var;
  • Loka med smak av grapefrukt och lime. Jag älskar bubbelvatten så whats not to love? Har inte provat den nya smaken än men jag tror på förhand att den här är riktigt bra med grapefrukt och lime.
  • Santa Maria, färsk oreganopasta på tub. Den här tycker jag är genial! Det finns även vitlök, dill, ingefära och herebs de provence. Och jag tror att vitlök skulle ha en rykande åtgång i vårt hem även om oreganon också ska bli kul att testa. Man får det fräscha med färska saker men slipper riva, hacka, ha, förvara och plantera.
  • Järnrike från Mjällom står snett bakom oreganotuben och denna har jag testat förut. Brödet är jättegott och innehåller en hel del järn. Så det funkar dels att äta som vanligt bröd eller att smula som topping på typ yoghurt.
  • ProPud chokladboll. Denna har jag också satt tänderna i förut och den är supergod. Jag tycker dock att den smakar mer kokos än chokladboll men både kokos och chokladboll är gott så det gör ingen. Och det gör absolut ingenting att jag har en kall sån här som väntar på mig i helgen.
  • SerMasq+ ansiktsmask som är en sheetmask. Denna typer av ansiktsmasker ser jag överallt men jag har inte hunnit testat så många. Så det kanske får bli kvällens to-do.
  • Flux munskölj i en perfekt liten reseförpackning. Den är för vuxna och barn över 12 år och ska både moterka hål och ge starka tänder.
  • Rabatt på Sniph! Och vad är då Sniph? Jo en annan prenumerationstjänst då man får hem en parfym i månaden som är tänkt att räcka månaden ut. Den här rabatten är på 66%, dvs att man får tre månader men betalar för en. Är sjukt sugen på att testa det!
  • Quick Milk sugrör, dessa hittade vi i någon butik i somras och jag vet redan att Elliot älskar dem. Man dricker mjölk med sugröret och mjölken får då smak. Dessa kommer i smakerna choklad, vanilj och jordgubb. Att det är i den här formen gör också risken för överkonsumtion mindre. Jag minns när jag var liten och ville maxa andelen oboypulver i min mjölk, jag lovar att man får plats med rätt mycket oboypulver på två teskedar, hehe.
  • Allevos mellanmålsbar. dessa äter jag mer som godis istället för mellanmål så syftet med baren (att vara ett nyttigt mellanmål) går kanske förlorad men det är alltid kul att hitta en bar i väskan om man är på språng.
  • Plackers som har rengörsinsytor av gummi. Sedan jag äntligen var hos tandläkaren för första gången på 10 år så är jag väldigt noga med min munhygien och en uppdatering av Plackers som jag redan nu använder kan inte göra saken sämre.
 
Alltså, ser ni hur mycket prylar det var i boxen?! Boxen kostar 99 kr styck och kommer varannan månad och värdet är alltid högre än vad man betalar för. I den här boxen fanns det väldigt många olika varierande och roliga saker som är kul att testa. Way to go Loddo.se! Om du är sugen på en egen box kan du använda rabattkoden yb16 för att få 10% rabatt på första boxen! Kan även tipsa er om att följa Loddo.se på Facebook och instagram för att kunna vara med i tävlingar!

Taggar: loddo.se, prenumerationsbox, prenumerationstjänst;

Kommentera inlägget här :