Existensiella problem

publicerat i Everyday, Fiona;
Den här helgen hälsade vi på min syster som har ett nytt hus. De har en hel del att fixa och de är väldigt duktiga på det så det är lika roligt varje gång att hälsa på och se vad de har hunnit med. Kolla in hennes instakonto (@charmigvilla) om ni vill följa framfarten.
De har i alla fall en tax som heter Nisse. Det Nisse väldigt gärna och ofta gör är att lukta på folk och han gillar Fiona så han luktar gärna på hennes fötter. Och om det resonerade Fiona om i lördags; 
- Mamma han nosade på mig!
- Ja Fiona hundar gör så, de gillar att lukta på människor
(Här stoppar vi in en kort tystnad från Fiona, som sedan säger lite upprört;)
- Men jag är ingen blomma!
Egentligen borde jag skaffa mig en old school skrivbok för att skriva ner barnens anekdoter, tankar kring livet och funderingar om allt annat som kommer upp i deras huvud. Ibland (oftast) är hon bra mycket mer logisk och resonlig än vad jag är. Och hon har svar på precis allt. Hon har frågor precis allt också.
Precis nu är det soffhäng och uppdrag granskning som gäller. Världens bästa Lollo var med Fiona idag så vi kunde åka iväg på Aqua Vitalis (relax) och basta, bada, ligga på en varm sten och prata ikapp. Jag är därmed rätt mör och avslappnad i ungefär hela kroppen. Välbehövlig och grymt mysigt såhär på hösten.
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Hehe han nosade på mig, så sött

Kommentera inlägget här :