Äntligen snö!

publicerat i Fiona;
Den här dagen alltså! Det var min tur att gå upp med Fiona på morgonen och hon vaknade 07:20, så jag fick i princip sovmorgon! Sedan vi ställde om klockan har hon vaknat runt 06-snåret och en söndagmorgon är det i tidigaste laget. Men i morse var båda pigga, glada och hade världens bästa soffmys innan det var dags att väcka Robot.  Under förutsättning att hon inte vaknat supertidigt så är den helgmorgon jag går upp med barnen den bästa stunden på dagen. Fiona är på något latent myshumör så hon vill bara kramas och titta på film, inte mig emot!
Medan hängde i soffan konstaterade vi att det hade kommit snö och det fortsattte att singla ner stora snöflingor. Så snett efter frukost gick jag och hon ut och gjorde en snögubbe. Och ja, jag vet att snön försvinner inom ett par dagar och att det är mer löv än snö i snögubben men jag är inte mindre glad för det.
Och här är resultatet och världens mest stolta tvååring. Det passade också ganska bra efter dagens aktivitet att introducera henne för frost. Hon gillade inte helt otippat Olof (snögubben i filmen) mest även hon somnade på mig där någonstans kring slutet.
Som ett extra high-five-moment på den här helgen så har vi lagt klart golvet i hallen. Och det blev så bra! Jag kommer visa bilder och skriva mer i ett annat inlägg.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh blir lätt avundsjuk här har vi ingen snö kvar :(. Bara is.

2:a kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Åh, jag vill också ha snö! Försöker seriöst att övertala Kim att flytta norrut.

3:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad mysigt och vilken fin snögubbe ni gjorde :-D Kramis

4:e kommentar, skriven , av Therese:

Så mysigt det lät!

5:e kommentar, skriven , av Hanna Karlsson:

Visst är det mysigt med snö. Jag blir så glad över att det är lite vitt på marken. :-)

Kommentera inlägget här :