Billiga julklappstips

publicerat i Tips;
Jag har skrivit om Campadre ett par gånger men tänker tipsa om det igen, speciellt såhär i julklappstider. Skillnaden mellan Campadre och en vanlig webshop är att de alltid har Black Friday! Dock är sortimenten alltid tillfälliga så ser man något man vill köpa får man passa på direkt. De har också väldigt många olika saker så om man är på julklappsjakt kan man hittar juklappar till hela familjen för en bråkdel av priset.
Detta är inget sponsrat inlägg, men om ni registrerar er på Campadre via den här länken så får jag en kickback och det vill jag säga så ni vet om det! Kampanjer de har nu är Edblad för upp till 80% rabatt (och ja, de har riktiga och bra rabatter), NA-KD, Swedish Stockings, Helly Hansen och Didrikson Kids för att bara nämna några.

Den som letar ska finna

publicerat i Everyday;
Jag gjorde ett loppisfynd i somras som jag länge letat efter! Nämligen små flugsvampar som ovan som passar perfekt i hyacintarrangemang kring jul. Min lycka var oproportionelig när jag hittade de här små rackarna för 5 kr styck eller något liknande. ÄNTLIGEN tänkte jag och var glad över att äntligen äga ett par vettiga julsvampar. Varför man ens nu har svampar på jul. I alla traditioner är den optimala julen vit och att man väljer symboler som giftiga svampar förstår jag inte riktigt. Men nåväl.
Andra änden av den här historien utspelar sig på Coop när jag går runt och kollar på julpyntet. Tänker skitnöjt att jag kanske inte har ljusslingor som sträcker sig runt hela huset, men jag har mina giftiga svampar i alla fall. Den här tanken håller i sig ända tills jag rundar en gavel och ser att de i princip säljer exakt likadana svampar i lösvikt för ungefär samma pris. Lägg märke till också att jag sökt dem på second hand just eftersom jag inte sett dem i affären innan.
Men, jag har en hyacint hemma som lever, blommar och är omgärdad av mossa. Och så svamparna såklart.. I bakgrunden ser vi en ett mindre juligt spännband som jag inte får ner från altantaket. Men det är en annan historia.

Weekend i Köpenhamn

publicerat i Everyday;
Ni som följer mig på instagram såg den här bilden igår. Jag och mina kompisar hade planerat en resa till Köpenhamn så 05:förtidigt igår steg vi upp och åkte sedan morgontåget ända till huvudstaden i grannlandet. Väl på plats ägnade vi åt oss shopping, Tivoli och att umgås och prata så mycket vi bara kan. Och med världens bästa vänner och en hel stad med saker att göra kan det inte gå fel! Jag har haft så sjukt roligt och skrattat tills käkarna värker! Vi bodde på ett hotell precis bredvid stationen (där alla andra hotell ligger) och hade därmed gångavstånd överallt.
Bäst av allt var Tivoli och här sitter jag och Lollo på en svindyr pizzeria och väntar på vår pizza medan någon ser ut att försöka fotobomba oss. Dekorationerna utomhus är jättefina såhär års och förutom att man kunde köpa ullsulor så fanns det både Irish och glögg att köpa så man kunde gå omkring, smutta på dem och titta på allt fint.
When in Denmark passar man givetvis på att shoppa. Det bästa köpet var ett par ullsulor för runt 70 kr som värmer hur mycket som helst. Perfekt för en ispinne som jag. Årets mest efterlängtade köp var den här parfymboxen med Viktor och Rolfs Flowerbomb som jag velat ha i evigheter. Nu är den min! Och den roligaste affären var helt klart Sephora. Vi är alla ett gäng sminkjunkies så där inne var vi väl och länge och klämde och kände. Hittade även lite julklappar till barnen och en tack-för-att-jag-kan-åka-iväg-utan-konstigheter-present till Robot.
Nu är jag alltså glad, tacksam och supertrött. Men mest tacksam. Har grymma vänner att hänga med och en grym familj att komma hem till  ♥