Sommartider i hjärnan

publicerat i DIY, Everyday;
Så fort värmen kom ändrade min hjärna till ännu mer sommartid. Sitter inte alls lika mycket vid datorn och när jag gör det så hinner jag inte riktigt med mitt bloggande som jag brukar. Men som en numera rutinerad bloggare så vet jag att det är sån jag blir och att det alltid går i perioder. Ska inte sluta blogga för det, men det kanske blir lite glesare tills dess att internetsuget återvänder. Ska däremot bli bättre på att läsa ikapp bloggar! Men det har man väl kvällsrutinen innan man somnar för?
Men, då jag inte bloggar och min hjärna har sommartid - vad gör jag då?
- Jag har faktistk yogat varannan dag i typ en vecka. Skriver faktiskt eftersom jag pratat om det i ungefär ett år. Jag kör helt på Yoga with Adrienne på youtube. Hon är så prestigelös och rolig att yoga med!
- Målar (hör och häpna). När jag var yngre målade eller ritade jag mest hela tiden. Nu går det långt mellan gångerna men just ikväll fick jag feeling och ställde in löpturen mot att måla. Har egentligen inte realistiska fåglar på min resumé alls men någongång måste jag lära mig tänker jag.
- Läser, okej, jag ska inte skryta med det. Men jag har lånat tre böcker inom loppet av en månad. Det är mer än vad jag ens funderat att läsa på ett år.
- Smeker våra växter och fantiserar om nya. Crazy-cat-lady-fenomenet har helt klart fått en stark konkurrent! Önskar mig ett hus med mer fönster så jag får plats med mer blommor (=rimligt)
- Skulle vilja skriva att jag springer men har ju bara gjort det en gång så det får vara en parentes
Vad gör ni helst på kvällarna?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Låter som du har annat roligt för dig =D, samt ja jag brukar sätta mig på kvällen en sväng och beta av kommentarer och bloggar, likaså nu på rasten =D

2:a kommentar, skriven , av Petronella:

I löv when you paint birds!! SVINFIN! :)

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Känner så väl igen mig, sen tror jag absolut att vädret är bidragande i mitt fall. När solen lyser så känns inte det lika spännande att blogga :).
Vilken fin bild du målat :)

4:e kommentar, skriven , av Celine:

Så mysigt inlägg!

Kommentera inlägget här :