Kalashelg

publicerat i Everyday;
Gårdagen hos min syster var grym! Vi åt tårta och sedan sprang barnen omkring nakna i vattenspridaren och tjoade för glatta livet. Efter att tag åt vi nyfångad och nyrökt röding (!) och jag åt tills jag hade lite ångest av att magen faktiskt var full. Sedan åkte vi och badade, eller i alla fall barnen, och sedan var det natti-i-natt för de små. Fast än vi var både mätta och trötta pasade vi på att sitta upp till tolvsnåret och drack bubbel medan vi pratade ikapp på det sättet som är lite enklare utan barn. Så man kan sammafatta dagen som att vi åt och drack, drack och åt. Och sedan somnade vi.
Idag var också min andra morsdag! Vi firade med morsdagsbrunch på Knistad vilket innebär sju sorters tårtor till efterätt och ett gediget bord med mat till huvudrätt. SÅ gott och så kul att åka iväg med min lilla familj. Fiona fick sova seda mellan typ 14-15, väckte henne sen och hon vägrade vakna så det slutade med att alla tre sov en timma till (!). Det har hänt två gånger tidigare tror jag att vi lyckas synka alla tupplurer. Sedan kom E hem och alla åkte iväg för att titta på hans första fotbollsträning. Han har precis börjat och är så taggad så medan han inte har bollen står han ändå och hoppar och rör sig och har svårt att stå till.
Nu sover alla små, men det blir inte bubbel och verkligen inget småsurrande till tolvsnåret då det är jobb imorgon. Men appropå sömn och sommar så har vi en fin-fin-grej i sovrummet som gör livet lite mer hanterbart när det är sån här högsommarvärme ute. Spana in mitt instagramkonto (@yohannaafskovde) för att se mer!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

Men oh familjekärlek, låter helt underbart, söt hon är

2:a kommentar, skriven , av Amanda:

Åh vad mysigt! Härligt med brunch, och så söt hon är :D

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Låter som en superhärlig helg! Så underbart med sommar!

Kommentera inlägget här :