Heja SAS!

publicerat i Everyday;
En mindre rolig sak som hände på flygresan till och från Rhodos var att barnvagnen fick sig ordentliga smällar - på båda vägarna. Vi reste med Apollo men det är SAS som sköter själva flygningen så jag anmälde detta när vi landade, efter att jag gjort en anmälan på flygplatsen när vi väl kom till Rhodos. Dumt nog, just då, gjorde just den anmälan att hela transferbussen blev typ en halvtimma sena så jag såg framför mig att en fullsatt buss satt och irriterade sig på vi som var sena. Men hade vi inte anmält hade vi inte kunnat anmäla senare heller så det var som inte så mycket att göra åt.
I alla fall, jag fick svar av SAS igår. Och jag skriver om det eftersom jag uppskattar en bra service väldigt väldigt mycket. Svaret jag fick var ungefär, "hej, vi ersätter er oavsett om ni måste laga den eller om ni måste köpa en likvärdig ny vagn". Hur underbart?!
Skadan som blev gjorde att hela vagnen blev skev, och man ska kunna vika ner den smidigt men det går inte alls nu. Med våld, vilja och lite svordomar så går det, men funktionen med vagnen är förlorad så vi får se vad vår närmaste barnvagnsaffär säger, om det finns något hopp om den.
Jag tar ofta kontakt med företag om min upplevelse eller vara inte var som förväntad, jag klagar alltså inte i onödan men om vi t ex vart ute och ätit med jobbet och maten var en timma och alla utom en fick fel mat - då skriver jag ett mejl. Om jag beställer en köttbit som ska vara medium och den är välstekt - då säger jag till. Det handlar för min del inte om att bli ersatt utan att ge företaget en chans att få en nöjd kund, trots att det inte blev rätt första gången. De flesta företag har också riktigt bra policys och de är många om att få en nöjd kund i slutändan. Och när det går vägen - då hyllar jag gärna bra service istället!
Brukar ni anmärka på varor, mat eller andra saker till företag?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

vad bra att de ersätter, det var väl det minsta de kunde göra och det var ju väl värt besväret då med förseningen, men förstår att det kändes som ni strula, men det lär ju liksom göras i rätt ordning så jag hade gjort samma,

Svar: Ja men eller hur! Så då är det okej, allt är inte perfekt men om man står för det så :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Amanda:

Vad bra att dom ersätter den!! Sån service uppskattas verkligen då långt ifrån alla skulle gjort så! (Även om alla borde det)

3:e kommentar, skriven , av Norahsmamma:

Hej, Bra service att de ersätter och bra att ni anmälde på plats trots att det tog tid. Jag brukar alltid anmäla om något inträffar och om jag kan förstås.

4:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Nej vad tråkigt med vagnen men det var jättebra att dom ersätter den! Kramis

5:e kommentar, skriven , av Lisa:

Vilken service! Härligt när det är så!
Jag mejlade vårt resebolag förra året då ungarna fick bett av vägglöss på hotellet. De sa att det inte kom från hotellrummet. Yeah, right. :P

6:e kommentar, skriven , av Fröken:

Vad härligt att ni fick ersättning för vagnen! Det verkar som om ni har haft en bra resa förutom den lilla incidenten... :-) Jag har tagit en bloggpaus kan man säga men följer ju dig på instagram så några bilder har jag sett. ;-) Jag har även bytt blogg... Kram från Moa (gamla Fröken)

Svar: Ja det var skönt! Så snart kommer den nya - då ska vi provköra!! :) Ska spana in den! :) Kram!
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :