Bästa kompisen på besök

publicerat i Canon 7D, Everyday, Fiona;
Idag kom min vän och kollega tillsammans med hennes familj och hälsade på. Målet var grillmiddag och semesterplanering, då vi ska åka till Lalandia i Billund tillsammans i sommar. Men för de mindre deltagarna så blev det mest fokus på studsmatta, lek, att springa omkring och äta glass.
De har socialiserat sig ända sedan Fiona föddes men det är först nu de leker tillsammans. Fiona är supertaggad då hon sk få träffa Stella och ryktet säger att Stella också ser fram emot det. Nu antar jag också att de har nått den ålder då de faktiskt leker mer tillsammans, när de är små så handlar det mest om att ingen ska sno ens napp. Vi alla ser väldigt mycket fram emot Lalandia-semestern! Vi var där en gång när Elliot var 3 år och då var det mest fokus på Legoland. Nu ska vi givetvis hinna med det också, men vi lägger krutet på att hinna bada så mycket det bara går!
Och förutom finbesöket har det vart en underbar dag! Sol, värme och lördag, kan det vara bästa kombinationen tro?
Hoppas ni haft en fin dag i värmen! Nu ska jag plocka undan middagen medan Robot lägger barnet, och sedan ska jag försöka göra så lite som möjligt, helst ingenting!

Taggar: billund, kompisar, lalandia, legoland, lördag, semesterplanering;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amanda:

Åh vad mysigt!! :D Och vilka fina bilder! :)

2:a kommentar, skriven , av Mirre:

Ohh man ser verkligen att de trivs tillsammans, samt så stor Fiona blivit så mer tjejig hon blivit =D

3:e kommentar, skriven , av madabouttea.se:

Åhh så mysigt!

Kommentera inlägget här :