Vårresan bokad!

publicerat i Everyday;
Jag och den skeptiska Fionan på Kreta förra året..
.. där hon också blev kär i en delfin.
I julas fick jag en extra julklapp av mitt minne. Jag hade helt glömt av att jag hade 8 betalda semesterdagar kvar att utnyttja. Jag funderade en stund på hur man bäst tillbringar dem och kom fram till att jag och Fiona skulle åka utomlands! Vi passar på då hon ännu inte omfattas av skolplikten utan vi bara kan dra iväg. Vi åker med min mamma och det blir till Rhodos i slutet av april. Vi tog halvpension med frukost och middag så löser vi lunchen själva. Lagom av allt!
Det är lite taktiskt också att åka tidigt på säsongen, varken jag eller min mamma är ett stort fan av supervärme så det blir säkert alldeles lagom. Det jag tittade efter var; inte en för lång transfer, lekplats, barnpool, supermarket nära och en stad eller något annat inom lagom avstånd för en utflykt om vi blir sugna på det. Planen är att göra så lite som möjligt och försöka att bli i alla fall lite röd. Jag blir egentligen aldrig brun så det är ingen idé att ha det som målsättning.
När vi åkte förra året så var Fiona drygt 1 år och gick omkring överallt. Det var roligt också, men jag tror att det är lite lättare nu när man kan resonera med henne. Hon är också mer van vid att bada och hänger med på ett annat sätt så jag tror att det blir hur mysigt som helst!
Jag har skrivit inlägg om de andra resorna vi åkt på med henne. Dels då vi åkte till Berlin när hon var 8 månader och som sagt Kreta när hon var 15 månader. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

SÅÅÅÅ smart att dra när ni kan välja helt fritt. Ofta är skolor rätt bra på att bevilja ledigt om man gör skolarbetet i förväg, men i alla fall, passa på att njuta :D :D

2:a kommentar, skriven , av Carro:

Åh vad roligt! Längtar efter första resan med Joline :)

3:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Ohh mysigt jag är inte heller fan av jättevärme, så våren / alt hösten vore perfekt för mig att åka på sem =D

4:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Åh vad härligt! Älskar att resa! Och innan de fyller 2 måste man passa på pga priset. Hahaha

5:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Hoppas ni får en helt underbar resa när det väl är dags.

6:e kommentar, skriven , av madabouttea.se:

Men åhh så roligt! :)

Kommentera inlägget här :