Vårjackor från Zalando

publicerat i Shopping;
Inlägget innehåller adlinks
VÅRJACKOR
Jag har funderat ända sedan i höstas vad jag ska ha för typ av vårjacka. Har en trenchcoat men den passar inte till allt så vill ha något i en kortare längd också. Fick precis hem en jeansjacka från Zalando, men den ska jag skicka tillbaka. Så en jeansjacka (rätt jeansjacka) hade jag kunnat tänka mig. Men en skinnpaj är ju också klassiskt snygg och funkar till allt. Men det gör ju en bomberjacka med! Jag inser att jag inte kan ha fyra olika vår/sommar-jackor men ibland önskar jag att storleken på min garderob gjorde det rimligt.
Vad har ni för vårjacka? Någon småbarnsförälder som hittat en ultimata snyggjackan med fickor men som ändå inte andas friluftsliv? (Och jo, jag älskar friluftslivsjackor men de har jag en egen garderob för :))

Taggar: bikerjacka, bomberjacka, ivyrevel, levis, vårjacka;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Jag vill cokså ha en ny snygg vårjacka/kappa och någon av dessa ABSOLUT

2:a kommentar, skriven , av Carin H Brander :

Äh, klart du kan ha fyra jackor om du vill det! Jag tänker ha minst tre: skinnjacka, jeansjacka och nånting armygrönt (en väst kanske?). Och en finstickad poncho om jag ska vara snygg.

Svar: Tror jag säger detta minst en gång i veckan men jag gillar gillar gillar verkligen dina klädstips! Ska inte begränsa mig till antalet jackor mer :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Jasmine:

Den svarta jackan är så snygg, köpte faktiskt en liknande i vintras på rea som nu väntar på att bli använd :D Kanske inte så praktisk med små barn, men snygg ;D

Svar: Åh, grymt att göra ett rea-kap! :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh vilka snygga! Dock äger jag på tok för många jackor redan så måste hålla fingrarna i styr när jag ser sånt här ;)

5:e kommentar, skriven , av eva linah:

snyggt!! <3

6:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Men åhh vad fina! Vill ha ALLA, haha! =)

Kommentera inlägget här :