Semmeltisdag

publicerat i Everyday;
Igår blev det semlor som sig bör. Det blev däremot latvarianten på grund av brist på ork men de blev ju precis lika goda! Jag brukar vilja mina semlor med fördel grädde som jag tycker är det absolut godaste. Nästan så att resten av semlan är en ursäkt för att få äta grädde.
Vi borde väl också snart få säga att det är vår också va? Jag vet inte någongång jag längtat så här mycket efter våren och jag vet egentligen inte varför jag gör det. Jag tror det beror på ljuset, men också att det är mycket enklare att bara ta på barnet en jacka istället för en hel mundering när vi ska ut. Jag tycker det känns helt okej att grilla också, eller bara vara ute i t-shirt och dricka kaffe. Det kan också vara för att min trädgårdspepp är helt vansinnig orealistisk. Och allt händer när det blir varmare ute och det står i kalendern att det är vår.
Har ni några vårplaner?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Jag ser också fram emot våren om man bortser från allergin, men alltså alla dessa lager kläder som du säger, ska bli skönt då det är tunnmösssa, jacka och gympaskor =D

2:a kommentar, skriven , av Carin H Brander:

Jepp, nu är det vår, det har i alla fall jag bestämt. Ser fantastiskt mycket fram emot att slippa bråka om overallen två gånger om dagen.

3:e kommentar, skriven , av AngelicasVörld:

MUMS med semla...

Just nu så läääängtar jag till våren, solen, värmen att känna solens strålar värma - underbart!

4:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Jag längtar också till våren och att få sitta ute <3 Kramis

5:e kommentar, skriven , av Jessica:

Det är ju faktiskt grädden som gör semlan, och den blir ännu godare om man skippar mandelmassan och ersätter den med vaniljkräm, hehe. Och ja, vååååååren är här!

Kommentera inlägget här :