Personlig present

publicerat i Everyday;
Inlägget är ett samarbete med Go Customized
Jag har en collab med Go Customized som är en sida där man kan göra ett personligt mobilskal eller mobilskal med foto. Denna gång gjorde jag ett till Robot med ett av hans favoritcitat eftersom jag tycker om honom och det är ibland roligare att ge än att få.
Det går till så att man antingen skriver en text och designar själv med hjälp av deras designverktyg eller så laddar man upp ett foto. Det går även att göra en kombo av båda och ha en egen bild med text på. Jag gillar alla typer av liknande tjänster eftersom man får det precis som man vill ha det och oftast så handlar det inte om så många kronor för en superpersonlig present.
Go Customized skulle kunna jobba lite på själva programmet för att designa skalen och ha lite fler alternativ, fler typsnitt och lite mer färdigt material som man kan smacka på själv. Men i övrigt så är det en bra tjänst, det är roligt att göra sitt skal och den bild man ser på skärmen stämmer väl överens med skalet som man får hem i brevlådan. Har haft skal från dessa tidigare också och tycker att det är riktigt bra kvalitet, motivet skaver inte av efter ett tag utan det ser i princip ut som när jag köpte det. Och mobilskal brukar vara rätt utsatta för slitage så kvaliteten är ett plus!
Brukar ni göra egna mobilskal? Vilket är ert favoritmotiv?

Taggar: gocustomized, göra eget mobilskal, personligt mobilskal;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro:

Kul, jag skulle vilja göra ett skal med min dotter men gillar det jag har från Michael Kors med :)

2:a kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Tänk på att du måste skriva vem samarbetet är med. Det räcker inte att skriva "Inlägget är ett samarbete" utan det ska stå "Inlägget är ett samarbete med Go Customized" :)

Vet att du skrev det i första meningen under bilden men det räcker tyvärr inte som annonsmärkning. Menar inget illa med detta utan vill bara inte att du ska bli anmäld för felmarkering, smyg av markering osv ;D

Svar: Men tack! Funderade precis när jag skrev det om det behövdes mer - ska givetvis ordna till det! Tack för att du uppmärksammade det :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Jeanette:

Fint skal. Nä, jag har inte gjort nåt personligt skal då jag har en Huawei och det finns inte alternativ att välja skal för det "låtsas" märket :)

4:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Rolig idé!!

5:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh vad fint det blev! <3 Kramis

6:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Tycker de är roliga, har inte beställt eller gjort egna skal sedan en gammal nokia mobil för typ 10år sedan. Beställa en, kan ju vara en underbar present.

7:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Ohh skulle gärna göra ett eget =D, snyggt ditt var

Kommentera inlägget här :