Moodboard till sovrummet

publicerat i Inredning;
Jag skrev tidigare att jag är en av Caparols färginspiratörer i vår och har nu tagit fram en moodboard! Väggfärgen ni ser heter Venato 40 på deras färgkarta Målade Hem och den ska få pryda våra väggar. Vi valde en lite mörkare grå då tanken är ett mysigt sovrum. Jag har hellre lite mörkare färgtoner där vilket känns mer ombonat och sovvänligt än skrikvitt som vi har idag. Vi har även belysning som ska till och som jag ska fundera lite mer på, samt sängbord. Vi har ett par idag men funderar på att eventuellt byta ut dem.
Min utgångspunkt är saker som vi redan har hemma, men både hyllan och en monstera ska vi införskaffa oss. Annars är tanken lugn och ro, ordning, bra förvaring och dova färger. Ni ser en ungefärlig färgskala längst ner och såklart att det kan tillkomma andra detaljfärger men jag ska försöka hålla det så cleant som möjligt. Det känns riktigt roligt att äntligen få ett riktigt fint sovrum till oss!
Hyllan kommer från Mio, tavlorna från Desenio, en liknande Buddha köpte jag på Indiska för några år sedan och monsteran finns på valfri blomsterhandel. Handtagen tänkte jag tillverka själv och såklart göra ett eget inlägg om det, så stay tuned!
Save

Taggar: caparol, färginspiratör, inredning, inspo, sovrum, sovrumsinredning;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Oh skulle också behöva inspo till vårt sovrum

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★:

Åh så mycket fint :)

Kommentera inlägget här :