Maxa ensamtiden

publicerat i Everyday;
Sedan vi fick barn så är de gånger jag är själv hemma väldigt få, vilket inte gör något men de gångerna de händer så känns det nästan speciellt alltså. Igår var Robot iväg på något med jobbet och när barnen sov så smög jag ner. Netflix, stickning och smågodis stod på schemat. Satt i två timmar och bara njöt av ljudet av ingenting medan det var konstpauser i dialogerna.
Jag tycker heller att det inte gör något att det är lite ensamtid, för jag uppskattar den betydligt mer nu när det sker med långt mellan gångerna. Och ska jag vara helt ärlig så går det oftast två-tre timmar och sedan saknar jag sällskapet. Men under de två timmarna finns inga andra måsten än att strategiskt äta rätt färgkombination på Ahlgrens bilarna och se till att hänga med i stickbeskrivningen. Lagom mycket krav en onsdagkväll.
Vad gör ni när ni har ensamtid?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av A M:

Det är så mysigt att kolla på när någon stickar hihi, min mamma brukar göra det! Jag brukar lägga mig i sängen med en skål nötter och kolla på youtube på min ensamtid hihi
Du får hemskt gärna vara med och tävla i Veckans Blogg!
Kram

2:a kommentar, skriven , av Händelsevis:

Hear! Jag gör precis som du! Fast byter smågodiset mot choklad... Men erkänner att många av mina stickprojekt har chokladfläckar... Eh.. Sorry?

Svar: Haha! Det känner jag igen! :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Jo men nog uppskattar man egentiden, det måste man få erkänna

4:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★:

Ensamtid för mig är nog promenader eller ja att få gå på toaletten ostört eller prata i telefon ifred. Jag begriper inte men varje gång jag stänger dörren om mig så ska William absolut ha min uppmärksamhet med läxor, mackor eller vad det än nu må vara...

Svar: Haha! Känner igen det där! Och ofta när jag suttit precis bredvid i en halvtimma så behövs jag inte alls helt plötsligt :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :