Flying Tiger Copenhagen - Storerun

publicerat i Everyday;
Bild från Skövde Nyheter
Igår hade jag the time of my life! Flying Tiger Copenhagen öppnade här i Skövde, och som jag har längtat! Så fort jag fick höra det skrev jag upp det i kalendern och har haft nedräkning. Några veckor innan annonserade de ut en tävling, priset var att man fick göra en storerun och plocka på sig saker under 60 sekunder och behålla de sakerna! Summan jag fick ihop skulle även skänkas av butiken till Barncancerfonden så det är win-win-win hela vägen!
Jag gjorde alltså ett tävlingsbidrag och höll alla tummar jag kunde. De hörde sedan av sig och sa att jag hade vunnit tävlingen! Allt gick av stapeln igår och det var SÅ sjukt roligt! Som ni ser fick jag en kamera båda på hjälmen och på bröstet. Samt en mantel vilket är en helt självklar accessoar! Jag hade försökt att tänka ut en bra taktik innan men det var svårt i och med att jag aldrig vart inne i butiken.
Detta är alltså det jag fick med mig på de 60 sekunderna. När jag väl kom in i butiken och sprang och sköt mina två korgar framför mig så fick jag lite såndär skön mental block. De har ju så mycket grejer så vad skulle jag stoppa ner? Jag körde på kvanitet så jag öste ner allt vad jag kunde. Tanken var att sikta på påskgrejer och påskpynt men, hehe, ja, kaninerna kanske räknas? Totala värdet blev 1425 kr och jag gissade på 500 - 600 kr så jag är helt klart nöjd med min instats! Efteråt gick jag in i butiken igen, men i lugn och ro och shoppade lite mer. Men jag kunde konstatera att jag inte såg massa grejer som jag önskar att jag hade tagit så min supertaggade hjärna hade ändå gjort bra val.
Slutsats är att storerun är ungefär det roligaste som finns, och speciellt i min favoritbutik! Flying Tiger filmade även allt och kommer det en filmsnutt lovar jag att lägga upp den här! Tills vidare kan ni läsa mer på både Skövde Nyheter och SLA som var där och bevakade invigningen och min storerun.
Om ni hade gjort en storerun hos Flying Tiger, vad hade ni plockat med er?

Taggar: flying tiger, flying tiger copenhagen, invigning, skövde, storerun, tävlingsbidrag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hannah:

Så underbart :) Kan du inte visa bättre bilder på allt sen?

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så roligt :D .

3:e kommentar, skriven , av The Queenie:

Men åh så roligt :D

4:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Alltså nej, nu blev jag ju inte bara lite avundsjuk! Älskar den butiken och jag hade nog gått stenhårt in på köksinredningsdelen ;) Eller festsakerna kanske!

Svar: Jag hade velat stoppa med mig ALLT från butiken, hade behövt 60 timmar istället :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av A W:

Det är ju sånna här vinster man bara drömmer om att få! Du fick med dig så mycket fint dessutom :D

Svar: Eller huuur! Det var så sjukt kul! :)
Yohanna af Skovde

6:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Men oh blir avis på alla dina vinster och fint erbjudande av dem, samt så mycket fint du hann stoppa i, så snygga kassar de hade med

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Wow vad roligh att hitta det här! Jag har nämligen vunnit att göra detsamma i deras nya butik i eskilstuna imorgon ;)

Svar: Vad KUL! Lycka till och kör hårt! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :