Fem tveksamma vårtecken

publicerat i Everyday;
I en normal lista över välkomna vårtecken så brukar blommor, skinnjackor och att ta fram grillen toppa listorna. Om man ska se till vår lista för highlights den här perioden så ser den lite annorlunda ut, men det är inte mindre vårtecken för det.
  1. Vi samlas och tar hand om källsorteringen på altanen. Det råkar vara så att den är ypperligt bra att samla kartonger på under vinterhalvåret. Något som omöjliggör att faktiskt komma ut på altanten och insupa vårvärmen
  2. När altanen är ren på kartonger och annan källsortering återstår bara julprydnaderna som ännu vid den här årstiden inte hittat upp till vinden där de hör hemma
  3. Det är dags att hänga ut årets första tvätt! Det slår vilken skinnpaj som helst. Och mest för att vi slipper ha torkställningen i datorrummet som därmed under årets kalla månder alltid är fullt. De gånger vi viker ihop tvätten och tvättställningen och ställer undan den kan jag räkna på min ena hand.
  4. Man kan gå ut på den här berömda altanen när man kommer hem efter jobbet, sitta i den inglasade värmen och njuta av att det snart, fanimig, är sommar..
  5. .. ända tills det blir maj-juni och det blir alldeles för varmt dagtid eftersom hela altanen är inglasad. Men i år ska den få extraknäcka som växthus så vi räknar med exotiska saker som hemmaodlade tomater.
 
Bubblare till denna lista som är mest tveksam av alla och egentligen inte så välkommet är att jag tror att jag kan ha någon sväng av pollenalergi. Men den utredningen fortsätter. Alternativet i det här läget är att jag bara är lite förkyld.
Vilka är era lite mer oklassiska men ändå sköna vårtecken?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★:

Haha jag har nog inga :-p.

Däremot tips om pollenallergi. Köp allergitabletter, det är ett bra sätt att upptäcka om man är allergisk eller ej. Blir symptomen lindrigare när du tar tabletter är det pollenallergi, annars är det bara en förkylning :). Så har läkarna sagt till mig när jag ville testa sonen.

2:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Det är vårtecken, samt sopade gator, fleecekläder & fodrade galonkläder & tunna mössor osv, Samt folk sitter och solar längst husväggen =D

3:e kommentar, skriven , av The Queenie:

Att man kan sitta på balkongen på morgonen och dricka sitt morgonkaffe och njuta av solen :D

4:e kommentar, skriven , av J:

Älskar våren!!

5:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så underbart inlägg! Jag skulle vilja säga att det ökade antalet jackor i hallen är ett vårtecken då man helt plötsligt har så många olika jackalternativ att välja på på morgonen och inte kör på samma dunjacka varje dag ;)

Svar: Sant! Det där motiverar ju fakstiskt till att jag själv köper ett gäng jackor till så att jag får känna på den känslan ;) :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :