Duktiga flickors revansch och bloggtips

publicerat i Everyday;
När Robot kom hem en dag i förra veckan så hade han köpt en present till mig! Han är bästa presentmakaren som finns då han alltid prickar rätt på precis vad jag vill ha och önskar mig. Duktiga flickors revansch av Birgitta Ohlsson har stått på önskelistan ett tag och så jag blev superglad och utnämnde den direkt till min nattduksbordsbok. Här kan ni läsa mer om boken om ni är nyfika på den.
Min mamma är här nu och vi myser vidare. Även om det går ett par veckor mellan gångerna så är det alltid lika roligt och speciellt nu när Fiona har en aning om vem mormor är och vad man har en sån till. Idag hämtade hon hem henne lite tidigare och jag har fått återberättat vilket äventyr de hade haft. De hade bland annat strosat runt hela radhusområdet på Fionas inrådan och synat varenda skottkärra för att leta efter bebisar där (!). Även om jag uppmuntrar min dotter i det mesta så är jag nog ändå rätt glad att de inte hittade en bebis i en skottkärra.
Och, appropå bebisar, men inte i skottkärror, så har en av mina favoritbloggare äntligen fått sin efterlängade tvåa! Det är Carin H Brander som alltid kommer med de bästa tipsen för en basgarderob, riktigt bra pysseltips för barn och utöver det har mysiga inlägg, bra bilder, lifehacks och andra bra saker som jag inte förstår hur jag skulle klara mig utan. Det är en av de där bloggarna som jag fastnade för direkt och att få hänga med i hennes andra graviditet gör att det nästan känns som att det är jag själv som fått barn och väntat och väntat på att bf ska komma. Så - har ni några minut över, spana in den!
Save
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Oh ska jag kika in minsann =D

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh vad gulligt av honom och ha en fin dag! <3 Kramis

3:e kommentar, skriven , av Bella:

Så bra bloggtips!

4:e kommentar, skriven , av Carro:

Vad gullig han är! :)

5:e kommentar, skriven , av Amanda:

Åh vad gulligt! 😃

6:e kommentar, skriven , av Linda:

Åh aldrig sätt den där ens. Vilken gullig gest o välkommen t min FB-grupp;)

7:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Såå bra tips!!

8:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Åh vad härligt med en ny bok!

9:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så roligt med en ny bok :D

Kommentera inlägget här :