Blombud på födelsedagen

publicerat i Everyday;
Igår när vi hade Fionas tvåårskalas och mitt 29-årskalas ringde ett blombud på dörren. Han hade en stoor kasse och så stack det upp två ballonger från den. Det var min bror och hans sambo som firade oss på distans och det var helt mindblowing fina grejer! Jag fick den stora buketten och chokladen ni ser närmast i bild. Fiona fick den lilla buketten (HUR GULLIGT?) och ballongerna. Vet inte varför men snittblommor känns ännu mer lyxigt om de kommer med blombud.
Ritualskartongen fick jag igår av mina kompisar i födelsedagspresent. I love Rituals, så mycket kan vi säga, så jag blev väldigt väldigt glad och har planerat in en storslagen kväll. Ritualsdusch och rena sängkläder. Sånt man får lyxa till med på sin födelsedag!
Idag är alltså rätt dag för min del, för 29 år sedan såg jag dagens ljus för första gången. Numera när jag fyller år så är det mest ja just ja. Annat var det när jag var liten, jag minns att jag alltid vaknade för tidigt och var övervänt och det var bästa dagen på heeela året förutom julafton. Minns speciellt när jag fyllde 7 år och fick min första plånbok. Den var i tyg och hade fjärilar som motiv (jag tänkte bli fjärilsforskare minsann). Jag var så jävla lycklig. Efter halva dagen insåg jag att det låg en femkrona och en tiokrona i den. Då dog jag lite mer av glädje och konstaterade att livet inte kunde vara mer på topp än just där och just då.
Även om lyckan kanske har minskat i proportioner så är det samma sak jag känner nu när jag får såna här fina grejer av människor, oavsett dag. Och titta på blommorna! Hur fina är inte de?! Jag känner spontant att detta blir inspobilder till den dagen jag gifter mig.
Nu ska jag ägna resten av dagen åt djup tacksamhet till fina människor som tänker på mig, min familj, dekadens i form av 200 g Fazer blå som väntar på mig (it's my birthday, min present till mig själv) och konstatera än en gång att livet är på någon sorts topp.

Taggar: att fylla 7 år, blombud, födelsedag, rituals, ritualsdusch;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro:

Åh så gulligt! :)

2:a kommentar, skriven , av Kamilla:

Grattis i efterskott. Vilken bra överraskning med blombud till dörren. Sånt gillar ju även jag. Jag är också lite såld på Rituals produkterna. Deras handcreme används flitigt av mig - älskar dem.

Ha en fin söndag.
/Kamilla

Svar: Tusen tack! :) Jag har den gröna handkrämen och tycker att den är riktigt bra, luktar gott och går in bra :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Men guuu vad sött! <33

4:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Men så sött med lika buketter en liten en stor, ska jag ta efter någon gång =D. Samt så god choklad =D,

GRATTIS på din rätta födelsedag idag KRAM

5:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★:

Stort grattis på din dag :D

6:e kommentar, skriven , av madabouttea.se:

Så sött och fint av dem!

7:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Åh vilket underbart blombud!

8:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Grattis!!! Blommorna ser helt fantastiska ut. Hoppas ni hade en underbar dag.

Svar: Tusen tack! :)
Yohanna af Skovde

9:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Vilken vacker bukett :D Grattis!

Svar: Tack! :)
Yohanna af Skovde

10:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Men naw vad gulligt! Framförallt blommorna. Vilken bror du har!

Svar: Eller HUR! :) Trodde inte att man kunde blir så glad över snittblommor men jag går fortfarande och tittar på dem som om jag vore 6 år och fått en ny Barbie :)
Yohanna af Skovde

11:e kommentar, skriven , av JUNITJEJ:

Så fina blommor!

Kommentera inlägget här :