Semesteryay

publicerat i Everyday;
I Lalandia bor vi i ett stugområde med en tvåvåningsstuga tillsammans med Stella (vill vänster) och hennes familj. Vi har betat av Legoland och Lalandia och är så himla nöjda med aktiviteterna och valet av boende. Fiona och Elliot har badat som om det inte fanns någon morgondag och blivit sådär härligt sovtrötta som man blir efter en hel dag i badet.
Rutinen är ofta att vi drar iväg på morgonen, kommer hem på kvällen, äter middag och nattar barn och sedan dricker vi ett glas Netto-vin och tar igen oss. Att bada en hel dag tar på kroppen när man är två år men även när man är 29 år. Så det blir inte så mycket bloggande eller internetande men vi har the time of our life.
Ikväll är sista kvällen med gänget och i morgon byter vi desination till Malmö där vi ska vara en vecka! Hurray! Jag njuter av varje minut av semestern, att se glada barn och mjukglass runt varje hörn är någonstans det viktigaste.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Ohhh vad roligt med legoland, samt de var lite syskonlika

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh vad mysigt! <3 Kramis

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hahaha regnigt Malmö suger, tyvärr! Vi har dock två Leos och en Busfabrik. Annars, lite shopping på Emporia? Där finns minilekplatser utplacerade lite varstans. Eller simhallen Hylliebadet! Sen tog min fantasi slut. Kommer du på nåt bra får du tipsa mig istället! Hahahaha

Svar: Ja det känns lite så! Finns tonvis med grejer att göra så fort det inte regnar men när det regnar är det badhus eller shopping typ. Vi gick omkring på Mobilia idag och kikade in sommarreorna istället. Men imorgon siktar vi på lekplats :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Kom på fler tips (men då måste det vara lite uppehåll i alla fall). Hallongården utanför Malmö, eller Folkets park i Malmö! 😃

Svar: Och ja, tack för tipsen! :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Alltså så avundsjuk på Legoland, jag vill också! :D

Svar: Det är SÅ HIMLA KUL där! Och massor att titta på så en heldag räcker knappt! Och de har världens bästa mjukglass!
Yohanna af Skovde

6:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så roligt :). Förstår dig med att man inte bloggar på semestern jag gjorde lika, nu är jag hemma igen så nu finns det mer tid för sånt :), under semestern vill jag njuta :D.

Kommentera inlägget här :