Palett från Too Faced och Kat Von D

publicerat i Smink, naglar & hår;
Better togehter från Too Faced och Kat von DJag lovade er en närmare titt på sminkpaletten Better Together från Too Faced och Kat Von D som jag köpte från Sephora. Det är egentligen två separata delar som man klickar fast i varandra genom magnet. Alltså kan den vara väldigt liten och smidig i sminkväskan, som ett helt hjärta är den lite för otympligt stor. Jag gillar också rent utseendemässigt hur den ser ut. Snyggt kombinerat!
Palett från Too Faced i varma tonerInnehållet i delen från Too Faced
Denna del av paletten är som ni ser varm i tonerna och denna del innehåller sex stycken ögonskuggor. Kvalitetsmässigt så är de väldigt pigmenterade och de glider på lätt när jag sminkar mig med den. De nyanser jag gillar bäst är Better Together och Heart of Gold. Men jag tror också att kombinationen av Better Together och Lovely är riktigt fin! Just denna delen av paletten tycker jag är mer vardagssmink och alla nyanser passar en dag på jobbet eller på stan.
Pigmenterade ögonskuggor från Kat von DInnehållet i delen från Kat Von D
Här ser vi lite mer kallare färger, men med samma goda pigmentering som i delen från Too Faced. Den nyans jag är mest nyfiken på är faktiskt swoon, den som är knallröd. Jag tycker att det är en grym färg i rätt sminkning, men tror jag rockar den bäst med lite mörkare hår. Yours är också en nyans som jag tror jag kommer nöta upp rätt snabbt. Grått gör sig bra som vardagsskugga när jag vill byta ut min vanliga bruna skugga. Den här delen av paletten är garanterat den roligaste att sminka sig med också! Även om det inte är så många olika färger så kickar min kreativitet igång mer med denna än den andra.
Vilken del av paletten gillade ni bäst? Och om jag skulle göra en sminkning och visa er, vilka nyanser skulle ni vilja se att jag använde?

Taggar: kat von d, palett, sephora, smink, too faced;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

Oh vilken snygg palette

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Devotion och/eller Lovestruck om jag får välja =)

Svar: Spännande kombo! Will do! :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Norahsmamma:

Åh vad fint. Jag gillar guldigt smink:)

4:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Jag gillar faktiskt inte paletten överhuvudtaget men det är för att det inte är några färger som jag själv skulle använda :)

5:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Den är verkligen hur fin som helst :)

6:e kommentar, skriven , av Katta:

Så fin!

7:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vilken härlig palett! Kramis

Kommentera inlägget här :