Min fina familj

publicerat i Everyday;
Här ser vi min fina familjDet är inte ofta jag lyckas ta kort på alla tre tillsammans men här är dem! Elliot, Fiona och Robert, hand i hand mot Elliots klassavslutning. Det är galet att jag inte kände de manliga medlemmarna för fem år sedan, och nu har jag vart med i Elliots liv i övera halva hans liv. Och den lilla damen i mitten fanns inte ens för fyra år sedan! Cra-zy!
Något dessa tre har gemensamt är att jag klipper dem alla. Eller oftast i alla fall, Elliot tar Robert hand om ibland. Och speaking of så ska jag till frisören på måndag (äntligen). Nu när jag börjar klippa mig regelbunder förstår jag inte hur jag kunde leva med att göra det typ en gång per halvår förut. Och det ska bli otroligt skönt att får håret fixat innan semestern!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

Men så fint du klipper dem, duktig du är. Samt så fint att se dem tre på samma bild, och rart att du skriver om dem som du gör.

Jag ska också till frissan nästa vecka, jag känner mig hemsk nu =D

Svar: Tack! :) Men du samma här! Alltid när det är en-två veckor kvar så har jag en konstant dålig-hår-vecka! Så ska bli skönt att få det fixat :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Så fint inlägg :). Så härligt och kärleksfullt :)

Kommentera inlägget här :