Mera mindfulness

publicerat i Tips;

This post contains adlinks from Adviral

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Även fast jag har en tydlig indelning på jobb och fritid så blir jag ofrånkomligen stressad ibland. Speciellt om det är mycket på alla fronter. Ni vet ibland händer det ingenting och ibland så borde det finnas 30 timmar per dygn istället för att hinna-orka-med. Men tack varje att jag snart nått en ålder av 30 så har jag genom åren lärt mig att hantera mig själv när det är mycket som händer. Sedan är inte stress farlig, så länge man har tid för att lugna ner sig och stressa av. Men jag tänkte dela med mig av mina bäst lugna-ner-mig-tips.

  1. Yoga - det är oslagbart! Titta på Yoga with Adrienne på youtube och tar ett kapitel som känns relevant för kroppen. Man behöver en yogamatta, sig själv och en halvtimma över. Förutom strechningen och de mekaniskt positiva fördelarna för kroppen så ägnar man sig åt en sak och inget annat.
  2. Promenad - det är nästan lika bra men jag har mer ursäkter att inte komma upp. Gärna med Spotify i lurarna. Att springa funkar också.
  3. Är det mycket att göra så skriver jag listor. Då vet jag vad jag ska göra, i vilken ordning och har en bättre översikt för hur jag hinner med det. Jag tar alltid det jobbigaste först och checkar sedan av varje punkt.
  4. Avsätter tid till att göra ingenting. Efter en stressig vecka tar jag en lugn helg och vice versa. 
  5. Kramas med min familj <- Det funkar i och för sig för allting
Det är en del av mina go-to när det gäller att varva ner. Att faktiskt inse när jag behöver något av dessa saker har jag fått jobba mycket på. När jag var yngre tyckte jag att jag inte var lika bra om jag inte orkade med allt hela tiden, men i slutändan är det jag som lider för att jag inte känner efter hur jag mår. Jag tror också stenhårt på att ge sig själv de bästa förutsättningarna och för att kunna göra det måste jag vara bra kompis med mig själv och fråga mig själv ibland hur jag mår. Och tack vare det så kan jag faktiskt orka mer och planerar min tid bättre.
Hur hanterar ni stress? Har ni några guldtips som får vilopulsen att gå ner?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vilka bra tips du delar med dig av. <3 Kramis

2:a kommentar, skriven , av Louise:

Jätte bra tips :)

3:e kommentar, skriven , av MALIN:

Jättesnygga kläder! Kram

4:e kommentar, skriven , av Amanda:

Så fina kläder <33

5:e kommentar, skriven , av Bokstund:

Jättebra tips! Jag gör precis samma saker, plus försöker se till att jag har det rent och snyggt omkring mig typ hela tiden. Älskar Yoga with Adriene 😊

6:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Jag vill verkligen bli bättre på att yoga!

7:e kommentar, skriven , av Bella:

Promenader är helt underbara!

Svar: Håller helt med dig :)
Yohanna af Skovde

8:e kommentar, skriven , av Josse:

Promenad är mitt bästa tips! :)

9:e kommentar, skriven , av elin:

Snygga kläder!<3

10:e kommentar, skriven , av Norahsmamma:

Gillar verkligen Adreines yoga!!!

Kommentera inlägget här :