Loddo - Juniboxen

publicerat i Samarbeten;
I samarbete med Loddo.se
Prenumerationsbox från loddo.se
I förra veckan kom juniboxen från Loddo.se och vilken box sedan! Nog den jag har tyckt mest om även om det var ett bekant inslag i just denna låda. Vilken det är som kom i repris kommer jag till, men innan dess tittar vi närmare på hela innehållet:
Kantarelldip från Gårdschip
Kontantkort från Comviq
BCAA från NOCCO
Sugtabletter från Flux Drops
Senilsnöre från glasogonsnoren.se
Saftbyttor från Smakis
Chiapudding från Djunked
Kexbar från Nicks
Den som ni kanske känner igen är sugtabletterna från Flux Drops. Eftersom temat på lådan är att man ska utmana gamla vanor så hade det känns bra med något som man inte redan hunnit utmana. Men om jag inte missminner mig så kom dessa tabletter i en av de tidigaste boxarna så alla nya prenumeranter har inte fått smaka den innan. Med smakispaketet kom det också ett paket fröer för att man i de tomma förpackningarna ska kunna planera citronmeliss. Även om det inte är ett påfund från Loddo utan något som Smakis gör så tyckte jag att idén var jättekul! Loddo har även en tävling tillsamman med smakis för de som planterar fröna, ett litet tips! :)
Vidare så är jag mest nyfiken på chiapuddingen, det ser ut som en förpackning barnmat. Men det är bland de smidigaste förpackningarna jag stött så jag är tacksam för ett mer vuxet innehåll och en sån här rackare går alltid att ha med sig. Absolut godast i boxwen var kexbarerna från Nicks och den innehåller inget tillsatt socker (dock sötningsmedel). Så det är ett nyttigare alternativ sett till det, och minst lika gott som en vanlig kexchoklad.
Loddo.se är en prenumerationsbox som kommer varannan månad och kostar 99 kr per box. Med koden yb16 får ni 10% rabatt på första boxen och ni kan läsa mer om den på Loddo.se!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh chiapuddig :D. Så gott :)

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Så spännande innehåll! :-D Kramis

3:e kommentar, skriven , av Jennifer Queen:

Härligt innehåll :D

Svar: Ja jag gillar med det, blir mer plats i strandväskan åt fika :D

4:e kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Mycket nytt och spännade

Kommentera inlägget här :