Godis på posten

publicerat i Shopping, Smink, naglar & hår;
Om man är på Sephora kan man köpa smink från Kat von D. Märket säljs bara där vad jag vet och jag älskar det, trots att jag får lite sämre hy av hennes foundation. Men det är riktigt bra kvalitet på grejerna och hennes eyeliner har jag fyra stycken av. Hennes läppstift är också FAB!
För snart ett år sedan såg jag att Too Faced och Kat von D gick ihop och gjorde varsin palett som man kan sätta ihop (de är magnetiska) och i det här kittet ingår även en eyeliner från Kat von D och en mascara från Too Faced. När jag väl tagit mig till Sephora så hade slutpriset landat på typ 700 - 800 kr. Jag älskar smink i allmänhet och denna palett i synnerhet men inte för de pengarna. Men då skrev min utköpare (en kompis som bor i Stockholm som brukar handla åt mig på Sephora, dumt att de inte har en webshop) att de sålde just dessa paletter med 50% rabatt. Så jag slog till, såklart!
Igår kom dem hem och jag spenderade större delen av kvällen med att klämma, känna, titta, swatcha och vara så sjukt glad att jag äntligen har den i min ägo! Det här är också ungefär det mest materalistiska jag kan vara. När det gäller smink så är det som att en del av min logiska hjärna byts ut och allt verkar rimligt så länge det inte är för dyrt. Men alltså - titta på den! Att bara äga den gör mig glad! Ser framemot att börja använda den!
Vill ni att jag ska visa skuggorna i den senare?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh jag vill jätte gärna se skuggorna! <3 Kramis

2:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Ohh vad trevligt godis =D

3:e kommentar, skriven , av Ida:

Åh ja, visa, visa, visa!! Hört att dem ska vara såå fina!

Svar: Ska ta kort i veckan! :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så roligt paket :)

5:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Vad kul för dig att du fick tag på det! Jag önskar att jag gillade smink. Hade behövt det ibland. Hahah

6:e kommentar, skriven , av Amanda:

Härligt med nytt smink :D

Kommentera inlägget här :