Glossybox - Morsdag 2017

publicerat i Smink, naglar & hår;
Jag har ju pausat min prenumeration på Glossybox men kunde inte riktigt låta bli morsdagsboxen som de släppte i år. Och vilken box sen! Jag är SÅ sjukt nöjd med innehållet och om ni någonsin funderat på Glossybox - köp en limited edition (som denna var). De är alltid maxade med massa bra prylar och de håller en högre kvalitet än de vanliga lådorna. Denna kostade drygt 300 kr så de är lite dyrare än en vanlig prenumeration (139 kr per månad) men ack så värt det! Innehållet var;
  • Läppstift från STYLondon, ord pris 220 kr. Denna ska vi kika på lite närmare längre ner i inlägget
  • Ögonfransserum från Talika, ord pris 340 kr. Har inte testat eller hört något om denna. Men jag har länge velat testa ett ögonfransserum. Mina egna ögonfransar är rätt kassa och jag har inte tid att förlänga dem. Så detta blir ett bra mellanting.
  • Ansiktsrengöring Stem Cell Cleanser från Rodial, ord pris 180 kr. Just detta märke har jag vart väldigt nyfiken på och jag ska genast börja testa den. Denna innehåller massa fukt vilken min hy alltid behöver så ni har en glad tjej som tvättar ansiktet på kvällarna numera!
  • Ansiktsolja från MONU, ord pris 340 kr - vid det här laget funderade jag på om Glossybox har hemlig koll på saker jag saknar eller tagit slut på. Min sista ansiktsolja (från ett annat märke) tog slut för ett par veckor sedan och jag har inte köpt en ny än. Att använda ansiktsolja på kvällen har gjort min hy markant mycket bättre och jag testar alltid gärna nya saker.
  • Foundationborste från Glossybox egna märke, ord pris. 180 kr. Denna funkar även för fixeringspuder och bronzer. Har vart sugen på att testa denna typ av pensel mest för att den ser rolig ut att använda så jag tackar och tar emot.
  • Ser även nu att det är en sak jag inte fick med på bild, nämligen en burk med glow från Manna Kadar Cosmetics, ord pris. 250 kr. Det är alltid en kräm som man antingen kan applicera direkt på sin bas eller blanda med sin foundation för lyster i hela ansiktet. ME LIKE. Tror aldrig jag highlightat så intensivt som jag gör nu men jag gillar verkligen det. Förut var målet att vara helt matt i hela ansiktet men ett fint glow gör sig så bra.
 
Totala värdet på boxen var alltså drygt 1500 kr - sa jag att den var maxad?
Här är läpttsiftet som jag lovade mer om. Fotade det speciellt med blixt bara för att ni skulle få se hur otroligt fint det är med både en blomma och guldkorn i. Det häftiga med detta läppstift är att det får färg först efter man applicerat det då det reagerar med kroppstemperatur och ph-värde. Jag ska testa detta ett par dagar för att se om det varierar färg på mig eller om jag får snarlik färg hela tiden. Hursom en rolig idé och ett stift jag gärna har i min samling. På just mig blev denna fint rosa, ska se om jag kan ta en bra bild på det sen!
Har någon av er köpt morsdagsboxen från Glossybox? Är ni nöjda?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh så fint läppstift :). Förstår att du gillade det :)

2:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Härligtt att du är nöjd! Läppstiftet låter ju hur häftigt som helst ju :)

Svar: Det var gryymt alltså! :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av J:

Fina saker!!

4:e kommentar, skriven , av Linda:

Haft det när det var ganska så nytt. Avbröt för jag var inte alls nöjd! Men kanske ska påbörja igen,hehe.
Svar: Men eller hur, det är verkligen ett perfekt sätt för det!

5:e kommentar, skriven , av Malin:

Läppstiftet ser jättefint ut! :D

Svar: Älskade det! :)
Yohanna af Skovde

6:e kommentar, skriven , av Rebecka Lindström:

är galet sugen på att testa den här grejen med Glossybox. lixom att få en present då och då hemskickad - grym vardagslyx och glädje :D

Svar: Do it! :) Jag resonerade så att 139 kr per månad lägger jag på strunt ändå och det jag inte gillar kan jag ge bort :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :