En klaustrofobisk midsommar

publicerat i Everyday;

Hoppas ni hade en bra midsommarafton! Vår var bra med massa god mat, men vi hade ett inslag av lite för mycket dramatik.

Fiona gick in på en toalett för att tvätta händerna. Hon når inte lysknappen och stängde dörren och låste, sedan råkade hon dra ut nyckeln som man låser med (!) och sedan började hon ropa. 
Vi konstaterade rätt snabbt att vi inte kunde låsa upp dörren så vi bröt upp den med ett spett och en hammare och ut kom en Fiona som inte tyckte det var roligt att vara på toaletten längre.
Jag brukar göra en ockulär besiktning på ett nytt ställe för att se var de uppenbara riskerna är. Som kattmatsskålar, om hon kan öppna dörren och knata ut på vägen eller om det finns vassa föremål på låg höjd. Men jag reflekterad inte ens över det scenariot som faktiskt hände förrän det var för sent. Som tur är gick det bra och det var läskigt men hon blev inte traumatiserad. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennifer Queen:

Tur det gick bra!!

2:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Ohhh phheew tur att det gick bra till slut i alla fall, man blir ju så rädd då det händer

Svar: Ja verkligen!
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Bella:

Vilken tur att det gick bra ändå!

4:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Läskigt med sånt där, tror alla barn gjort det dock. Något man går igenom, låser sig inne någon gång.

Läste förut om att det började brinna i lägenheten när två barn var hemma själva, de gick ut på balkongen och låste dörren och skrek på hjälp. Så brandmännen hade svårt att ta sig till barnen och en massa, hemskt verkligen. Men gick bra.

5:e kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Ååh nej, stackars liten. Skönt att ni kom in till slut i alla fall men kan tänka mig att det var lite traumatiskt för henne!

6:e kommentar, skriven , av Amanda:

Nej fy vilken läskig upplevelse för henne!! Tur att ni snabbt kunde bryta upp dörren!

7:e kommentar, skriven , av Maria:

Usch, det måste vara läskigt för henne och inte kul för förälder heller. Här har barnen bara lyckats låsa oss föräldrar ute ur huset men det har gått bra om än lite omständigt första gången när jag skulle få en liten att förstå att hon skull öppna altandörren och hur.

8:e kommentar, skriven , av Norahsmamma:

Men åh vad jobbigt och tur att det gick bra.

9:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Vad läskigt! Sienna gjorde samma sak på resan, men tvärtom! Haha. Hon tryckte på en låsknapp på hotelltoan och stängde sedan dörren från utsidan. Dörren låstes men ingen var på insidan och kunde låsa upp. Ungjäkel.

10:e kommentar, skriven , av JUNITJEJ:

Sicken tur att det gick bra!

Kommentera inlägget här :