Dyson - vår allroundfläkt

publicerat i Everyday;
Inlägget är ett samarbete
Inlägget egentligen inte ett samarbete men jag vill ändå vara övertydlig. Det är ett samarbete som jag genomfört på instagram. Jag tycker dock att den här mackapären var riktigt fiffig så jag ville gärna tipsa om den här också. Och vad är det då, den här saken som ser ut som att den önskar att den vore en gammal radio? Jo, en Pure Hot + Cool Link.. Men, vad är det då? Lite allt möjligt, faktiskt!
En av egenskaperna är att den är en luftrenare. Den kommer från Dyson och så fort den är på så renar den och känner av luftkvaliteten. Speciellt bra kan jag tänka mig om man är känslig för damm eller har andra allergier. Luftkvaliteten presenteras visuellt i en app man kan ladda hem till den så m an har stenkoll på hur rent man egentligen har det hemma. Det går även att schemalägga reningar så man måste inte vara hemma för att den ska kunna dra igång och städa luften. Den känner även av temperatur och luftfuktighet.
Det är också en fläkt, men mycket tystare än de varianter vi har haft hittills. Det finns mer möjligheter att ställa in den på också, men på sommaren då det blir supervarmt hemma hos oss så är Dyson bosatt i vårt sovrum. Om det sedan bli kallare så kan den även värma upp ett rum! Då kan man ställa in önskad tempratur och den står och jobbar tills den känner av att man har nått upp till önskat gradantal. Jag tänker mig att den är bra i en inglasad altan, eller som den ispinne jag är, fortsatt i sovrummet vintertid.
Man kan styra den dels via appen men även via en kontroll. Och eftersom denna är just i sovrummet så är kontrollen guld värd! Man ba blipp och sedan är den igång, tyst och smidig och svalkande. Något jag hade velat ha är att den kunde reglera tempraturen och funka som en liten AC. Är det för varmt så spelar en fläkt ingen roll, även om jag ändå tycker att den här jobbar ner tempraturen på ett smidigare sätt än vår andra fläkt. Ett stort plus är en allroundpryl som man kan ha användning för året om. Luftfiltret får man byta ibland men annars är det inget extra som tillkommer.
Den kostar ett par tusen, men om man är sugen skulle jag rekommendera att kolla in pricerunner eller liknande. Just Dyson har fler typer av luftrenare och trots sin gamla radiodesign (eller är det en gammal microfon som jag tänker på?) så tycker jag att den ser okej ut hemma.

Taggar: dyson, fläkt, luftrenare, purehotpluscoollink;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Days by Johanna:

åh vilken bra makapär! :)

2:a kommentar, skriven , av Norahsmamma:

Väldigt fin fläkt!! smart att man kan styra den via appen.

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Bra med sånt :)

Kommentera inlägget här :