Borås Djurpark

publicerat i Everyday;
Vi brukar åka till Borås Djurpark i alla fall en gång per säsong och idag var det dags igen! Jag, Robot och Fiona åkte och så följde Stellas familj med. Vi var där i ungefär tre timmar men det räckte och vi hann med att checka av alla måsten.
Elefanterna är alltid mäktiga att se och idag fick vi se dem på riktigt nära håll! De stod och käkade från kanten och Fiona var väldigt imponerad över finmotoriken i deras näsor. Hon konstaterade att hon inte kan plocka gräs med näsan. Men tur är väl det i och för sig.
De två små bästa vännerna sprang omkring och höll varandra i händerna, fnittrade och provåkte varandras vagnar. Det ska bli så himla roligt att åka iväg med dessa till Danmark om ett par veckor!
Fionas höjdpunkt tror jag var att klappa grisarna. Det var något hon ville redan i morse och hon tyckte det var väldigt spännande med barnens zoo där det springer omkring klappvänliga grisar hela tiden.
Min höjdpunkt var älgarna! Två av dem hade färska kalvar som sprang omkring och de är ju så himla söta. Många djur är roliga att se men det är något speciellt med att se dem på så här nära håll. Och en sån färsk kalv har jag aldrig sett tidigare?
Bästa djurparken tycker jag är Köphamns Zoo, men Borås Djurpark ligger inte långt efter. Brukar ni gå på djurpark? Vilken gillar ni bäst?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre:

Men oh så roligt, längtar tills vi ska till Kolmården

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh vad mysigt ni har haft det och jättefina bilder! :-D Kramis

3:e kommentar, skriven , av Carro:

Så roligt och mysigt! Längtar tills Joline blir lite äldre och uppskattar djurparker :)

4:e kommentar, skriven , av Rebecka Lindström:

Myysdag!! Har själv bara varit på Kolmården och Skansen vilka är två toppenställen. Tack för djurparks-tips :D

Kommentera inlägget här :