Semesteryay

publicerat i Everyday;
I Lalandia bor vi i ett stugområde med en tvåvåningsstuga tillsammans med Stella (vill vänster) och hennes familj. Vi har betat av Legoland och Lalandia och är så himla nöjda med aktiviteterna och valet av boende. Fiona och Elliot har badat som om det inte fanns någon morgondag och blivit sådär härligt sovtrötta som man blir efter en hel dag i badet.
Rutinen är ofta att vi drar iväg på morgonen, kommer hem på kvällen, äter middag och nattar barn och sedan dricker vi ett glas Netto-vin och tar igen oss. Att bada en hel dag tar på kroppen när man är två år men även när man är 29 år. Så det blir inte så mycket bloggande eller internetande men vi har the time of our life.
Ikväll är sista kvällen med gänget och i morgon byter vi desination till Malmö där vi ska vara en vecka! Hurray! Jag njuter av varje minut av semestern, att se glada barn och mjukglass runt varje hörn är någonstans det viktigaste.

Lalandia och Monkey Tonk

publicerat i Everyday;
Nu har vi bytt destination från Eslöv till Billund och en stuga i Lalandia. Vi körde hit i går och tittade runt lite på Lalandia för att se lite mer vad som fanns att göra. Medan vi kom dit pågick deras minidisco med Monkey Tonko och Fiona dansade som om det inte fanns någon morgondag. 
Idag ska vi gå på Legoland och jag vet inte om jag är mer taggad än vad barnen är! Vi hörs sen!

En klaustrofobisk midsommar

publicerat i Everyday;

Hoppas ni hade en bra midsommarafton! Vår var bra med massa god mat, men vi hade ett inslag av lite för mycket dramatik.

Fiona gick in på en toalett för att tvätta händerna. Hon når inte lysknappen och stängde dörren och låste, sedan råkade hon dra ut nyckeln som man låser med (!) och sedan började hon ropa. 
Vi konstaterade rätt snabbt att vi inte kunde låsa upp dörren så vi bröt upp den med ett spett och en hammare och ut kom en Fiona som inte tyckte det var roligt att vara på toaletten längre.
Jag brukar göra en ockulär besiktning på ett nytt ställe för att se var de uppenbara riskerna är. Som kattmatsskålar, om hon kan öppna dörren och knata ut på vägen eller om det finns vassa föremål på låg höjd. Men jag reflekterad inte ens över det scenariot som faktiskt hände förrän det var för sent. Som tur är gick det bra och det var läskigt men hon blev inte traumatiserad.