Yohanna testar kalorifri isglass

publicerat i Everyday;
I samarbete med Svenskt Kosttillskott 
Jag är som ni vet en glassjunkie och under semestern så gick det åt minst en glass om dagen för min del. Och det säger jag utan att skämmas! Men, när mjukglassarna haglar så kan det alltid vara gött med ett alternativ som man kan anse vara lite nyttigare (och äta ett par glassar till istället). Så jag blev därmed sjukt taggad när jag såg att Svenskt Sporttillskott har en kalorifri BCAA-isglass med smak av cola eller päron. Man lägger in dem i frysen och efter fyra timmar är glassen färdig! 
Vad är då BCAA? Det är ett kosttillskott som är vanligt i träningsvärlden. Man tar det under eller efter ett träningspass för att stimulera muskeltillväxten och förhindra nedbrytning av muskeln. Man kan självklart äta den oavsett om man tränar eller inte. Det står också på hemsidan att man slipper använda en isglassform, men jag tror ändå att det kanske kan underlätta ätandet då förpackningen är lite svårt att öppna. Eller så är det jag som är för glasstaggad och inte förstod hur man skulle bryta sig in.
Svenskt Kostillskott har jag beställt från förut och det är alltid grymma med sina leveranstider! Jag tycker också att BCAA-glassen är en kul idé. Den innehåller 0 kalorier och om man kör ett strikt kostschema så är alla goda saker med lite kalorier välkomna. Isglass är generellt inte min favoritglass även om jag tycker att denna var okej, men jag är mer nyfiken på päronsmaken!
Har du testat BCAA-glassarna?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Har aldrig hört om detta förut :)

2:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Ohh kände jag ej till, tack för tips

Kommentera inlägget här :