Vi tittar på Testagram

publicerat i Tips;
Inlägget innehåller affiliatelänk
Vi tittar närmare på innehållet i juniboxen från TestagramHar ni någonsin hört om talats om Testagram? Det är en av en del prenumerationsboxar som finns på marknaden där man varje månad får testa nya saker till hemmet för 99 kr per box. Man får mellan 5-9 produkter per box och det är fullsize på allt förutom en del skönhetsprover som kan komma i mindre förpackningar. Jag gillar prenumerationsboxar i allmänhet och att testa nya saker i synnerhet så ja sa jättemycket ja till att få hem en låda för recension!
Innehållet i juniboxen från TestagramInnehållet i juniboxen
  • Shake 50 - Proteinshake med jordgubbssmak. Innehåller 50 gram protein per shake och den är drickfärdig. Jag tyckte att den var supergod men Robert gillade den inte alls.
  • Evian mineralvatten med smak av Citron och Fläder. Har inte smakat än alls men jag gillar fläder så det känns på förhand favorittippad!
  • Ris & Sesamblandning från Risenta. Detta är en batch man kokar i 10 minuter och ett sånt här paket räcker till 4-6 portioner. Den åt vi faktiskt av igår och jag tyckte att den var riktigt god! Kul alternativ till maten istället för bara ris, linser eller quinoa.
  • Rosépeppar och fänkålsfrön från Santa Maria. Dessa och fänkålsfröna har ett tydligt syfte i just juniboxen och det är att använda dem till sillinläggningar. Först blev jag lite fundersam då varken rosépeppar eller fänkål är en nyhet i kryddhyllan, men när jag läste på sedan förstod jag varför. Jag gillar sill men lägger inte in själv men kanske att jag faktiskt hade gjort det om jag hade fått boxen innan midsommar.  Kryddorna får ändå ett litet "meh" just eftersom det inte handlar om någon speciell nyhet.
  • Grumme Vips städservetter. De är komposterbara och finns för både badrum och kök. Dessa tycker jag var riktigt bra! För snabbstädningen som man ofrånkomligen måste ägna sig åt emellanåt med små barn som intar badrummet. Jag gillar överlag snabb städning och att ha dem så här praktiska gör att de kan ligga i badrumsskåpet och efter tre minuter är badrummet lite fräschare!
 
Min syster har Testagram så redan innan denna box så har jag god insyn i att de vanligtvis levererar en väldigt bra box med vettigt innehåll. Och egentligen tycker jag att den här var bra om man bortser från kryddorna. Favoriterna är Ris & Sesamblandningen samt tvättservetterna från Grumme. Det godaste hittills är jordgubbsproteinshaken med mineralvattnet som stark bubblare.
Har du inte Testagram men är sugen på att testa så klicka er in här och läs mer om det! Ni som har Testagram - vad tycker ni om boxen?

Taggar: evianfruitsandplants, grumme, prenumerationsbox, risenta, santamaria, testagram;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Så kul att testa lite nya produkter :)

2:a kommentar, skriven , av Norahsmamma:

Har aldrig hört talas om det innan men verkar vara en kul grej!

3:e kommentar, skriven , av Amanda:

Den boxen verkar så härlig! :D

Kommentera inlägget här :