Nedräkning igen

publicerat i Everyday;
Tvååring som går i skogen dit nästan pekarIgår skulle jag går och lägga mig supertidigt men vi hamnade framför tv:n och en film istället. Split heter den och James McAvoy är med! Han spelar en ett par olika karaktärer och filmen är en thriller-ish och riktigt spännande, se den!
Jag räknar ner mot semestern igen, men denna gången ska vi ju norrut istället. Den här bilden tog jag förra året på en liten Fiona som traskade omkring allt vad hon kunde i skogarna. Ni anar inte hur mycket jag längtar hem till just de här skogarna och mamma! Det är samma sak varje år också, latent hemlängtan som veckorna innan vi ska åka dit blir helt oproportionelig stor så kikar igenom gamla bilder för att försöka tygla den.
Hemmagjort tennarmband till tvååringDet jag ser fram emot i år är om Fiona kanske är intresserad av att fiska. Vet inte om det egentligen är en bra idé med tanke på vatten och att hon kan trilla i. Men det vore så kul att se hennes reaktion om någon får en fisk. Annars så är alltid blåbärsplockning och att bada ett vinnande koncept!
Save

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Det är verkligen roligt att fiska med de små trollen. Ta med er en liten hink ifall ni får en liten fisk som hon kan känna på i hinken med lite vatten i. Mina barn tyckte att det var jättespännande när dom var små! :-D Kramis

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Åh förstår din längtan :). Jag längtar efter att kunna leta efter svamp och blåbär snart igen. Så underbart :)

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Förstår att saknaden blir större ju närmre man kommer! Det är nästan som resesug!

4:e kommentar, skriven , av Linnea:

De är så mysigt att vara i skogen och plocka svamp 😊🍄

Kommentera inlägget här :