Nedräkning fo' reals!

publicerat i Everyday;
Jag vet att jag har tjatat om semester del 2 ett himla tag, men nu snart är det äntligen dags! Åt lunch med min syster igår och planerade vår hemtrip lite. De ska vara hemma i norr ungefär samtidigt som oss och det är alltid det roligaste om vi är mer personer hemma. Förutom idag ska jag alltså jobba i två ynka dagar till och sedan åker vi på lördag!
Det blir en ganska skön kontrast att vi är i både Skåne och Norrland under sommaren. I Skåne så är det mer fokus på att hitta på saker och det mesta man gör kostar pengar. Det finns grym shopping, massa olika maträtter från hela världen och så mycket folk så jag har svårt att ta in hur många det faktiskt är som kan bo i samma hus. I Norrland är det helt tvärtemot, det är snarare en bootcamp för ekonomin då det enda vi har är ICA 2,5 mil bort. Det finns knappt folk och vill man hitta på något är det bara att gå utanför huset så har man skogen runt nästa hörn vilket är helt kostnadsfritt. Och även om det inte finns mat från hela världen så finns där mammas mat. Den bästa, alla kategorier!
Om ni är nyfikna på vad vi gjorde i Norrland förra året så finns det massa inlägg i arkivet. Bland annat om då jag gjorde tennarmband, vi maratonbadade, bakade världens godaste chocolate chip cookies och då jag som lilahårig fiskade med min bror.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Oj vad roligt och jag går också på semester om två dagar! :-D Kramis

2:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Tror du/ni tar semester helt rätt tid, perfekt 👌

3:e kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Härligt att få dela upp Sverige så :)

4:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Åh så roligt!!

5:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Hoppas ni får en härlig semester!!

6:e kommentar, skriven , av Jennifer:

Jag går på semester om 39 dagar haha längtar lagom mycket haha

7:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Sushi <3 Var allt för länge sedan som jag åt det :(

8:e kommentar, skriven , av EVELINA:

Vad härligt med mera semester! Känner igen den där kontrasten, bor i Helsingfors, men är hemma från Österbotten och en liten by där så det blir lite samma: i Helsingfors finns allt, men det mesta kostar att göra också. I Österbotten på min hemgård har vi 8 km till närmaste snabbköp och skogen bakom huset :)

Kommentera inlägget här :