Inredning - Tema växtlighet på väggen

publicerat i Inredning;
Inlägget är ett samarbete med pixers.se
Som radhusägare är jag latent sugen på att göra om något rum. Efter att jag tapetserade själv förra sommaren, för första gången, om att det gick bra (och gick snabbt!) så har jag helt klart blivit mer öppen för tapeter. Numera finns det tapeter och fototapeter som passar oavsett vilken nisch eller smak man har. Jag har utan konstigheter snöat in på växter. Dels riktiga men jag skulle även vilja ha en monsteratapet eller varför inte en blommig sommaräng som fondvägg?
Jag har tittat på vad företaget Pixers.se har att erbjuda och deras tagline fototapeter Pixers - vi lever för förändring känns vettig. Om man har en fondvägg är det inga konstigheter att göra om det efter fem - tio år om man vill. Och då känns varken beslutet eller motivet lika stort att ta.
Tänk er ett sovrum som det här, en hel djungel! Jag tycker att det är fint och känns fräscht med riktiga växter men det går såklart att fejka med lite tapet. Jag älskar monstera (växten på bilden ovan) men av dessa tre tapeter som jag kikat på tycker jag att den översta är absolut snyggaste! Stora överdrivna blomster som man inte vet varken var de slutar eller börjar! Som vardagsrumstapet bakom soffan eller så. Vilka av dessa tre tycker ni är finast? Länkar hittar ni här, tapet 1, tapet 2, tapet 3.

Taggar: fototapet, inredning, monstera, pixers, tapetsera;

Kommentera inlägget här :