Hemmet och hur man gör med det

publicerat i Everyday, Inredning;
Efter gårdagens skyfall med regn så blev det sommar igen idag! Vi har klippt gräsmatta och häck. Jag har rensat ogräs och Robot har trimmat ogräs. Fiona har hjälpt till efter bästa förmåga genom att slita upp en smultronplanta och stampat sönder rabarberplantan. Gällande smultronen så insåg jag sedan när jag skulle försöka sätta ner den stackars plantan att vi faktiskt borde byta ut all jord i pallkragen och byta ut alla plantor också. Vi får knappt smultron där och det är inte precis frodande grönska. Men säg inte till Fiona att jag är glad för den insikten, vill inte lära henne att rycka upp plantor på kommando.
Annars så jobbar jag upp någon sorts trivsam söndagsångest eftersom det är jobbdags igen imorgon. Den yngsta medlemmen i familjen är dock skittaggad för att äntligen få åka till dagis "jag ska träffa mina kompisar på dagis imorgon" sa hon högt och glatt när jag la henne. Själv är jag helt ensam på min avdelning, men med massor att göra så jag tror att de här två veckorna kommer att rulla på rätt fort ändå.
Hur har ni det nu? Semester eller jobb?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Jag jobbar också imorrn, har delvis semester kan man säga, måste jobba lite denna och nästa vecka, sedan så börjar jag jobba med allt sedan

2:a kommentar, skriven , av ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

Har semester, riktigt skönt måste jag säga. Mycket för att jag laddar inför nytt jobb i höst :)

Kommentera inlägget här :