Hemma i norr

publicerat i Everyday;
Nu är vi hemma i norr och har hunnit landa ordentligt. Vi åkte på lördagkvällen och körde hela natten tills vi kom fram snett innan 06. Resan gick bra men vi sov ändå ikapp när i vi kommit ihem. Alltså var gårdagen rätt slö, för även om vi vaknade så hade jag gått back på sömnkontot så det behövdes lite kontemplation och vila.
Men vi hann med en liten promenad i alla fall. Fiona har äventyr här kring varje hörn och det kommer så många frågor. Var är fåren? Var är hönorna? Vem bor där? Är det där mormors hus? Osv. osv. Men hon har suuperduperkul! Vi får se bara hur hon reagerar på myggorna, då de tyvärr inte flyger söderut när det är sommar.
Denna text är helt orelaterad till bilden men jag var ute och sprang i morse. Inte långt men mest bara för att. Sedan kom jag hem och skulle duscha. Till saken hör att mamma eldar med ved för att få varmvatten så man får passa in duscharna när det är eldat. Jag visste ju såklart om detta och tänkte att jag överlever. Och det var inte så farligt. Visst, när man sköljer hela kroppen med kallt vatten så krampar ju typ lungorna men ändå så var det helt okej! Jag har alltså fler springturer och fler kallduschar att se fram emot.
Min syster och hennes familj är också här och semesterar. Herrn i bild, Fionas kusin Arvid, är bästa leksällskapet. Vid ett tillfälle höll de varandra i händerna och sprang fram och tillbaka, fram och tillbaka. De är världens bästa kusiner till varandra!
Om ett tag ska vi nog ut och provfiska. Fiona är taggad även om hon inte förstår riktigt vad vi ska göra. Men Arvid har preppat och taggat för fisket ett bra tag nu så Fiona går omkring och tjoar "vi ska fiska, vi ska fiska". Vad som nappar och hur det gick återkommer jag till!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Oh vad roligt att ni är hemma nu tillsammans och ihh ajaj det lät kallt, hehe- men så var det i stugan där vi hyrde man kunde ej duscha för länge då var det kallt vatten

2:a kommentar, skriven , av emelie:

åh vilka härliga bilder :D

Kommentera inlägget här :