Borta bra men hemma förträffligt

publicerat i Everyday;
Idag packade vi ihop alla ägordelar och susade sedan igenom Skåne och Småland mot hemma till Skövde. Det är alltid så himla gött att komma hem och idag var inget undantag. Även om vi haft en grym semester så är det alltid skönt med att vara just hemma. Min egna säng, hurra!
Vi gör alltså en paus i semestern och ska jobba i två veckor och sedan ha två veckors semester till. Innan semestern hade jag lite ångest över det och funderade på om jag hinner tycka att jag faktiskt haft semester, men nu älskar jag det! Semestern går oftast ut på att köra väldigt mycket bil och att vara borta i långa perioder. Har vi en sammanhängande semester så blir det till att planera in att hinna med att besöka alla mammor och pappor i norr och söder vilket gör att vi är borta i princip hela tiden. Men nu hinner vi landa, vara hemma lite, njuta av huset i sommartid och sedan ladda om för att åka bort igen. Så vi får snarare dubbel semester, yay!
Ikväll ska vi bara toklanda och ligga i varsitt soffhörn och titta på Better Call Saul. Imorgon ska vi packa upp resten av alla saker och jag ska försöka gå lös med systemkameran och dokumentera växtligheten här hemma. Hade sett framemot att träffa mina växter orimligt mycket och det har hunnit hända så mycket kul med dem medan vi var borta!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre Sweetwords:

Ja så gör vi med ibland att vi tar paus och sedan tar igen, men nu är det svårare då vår dagmamma har semessterstängt hela juli och hon är privat, så då portioneras inte barnen ut hos andra dagmammor så då måste vi försöka få hela juli också, jag fick inte sista veckan i juli så då måste jag pussla

Söt hon är, samt så långt hår hon fått

Svar: Ja det har växt till sig ordentligt nu! :) förstår att det blir ett pussel, blir alltid lika glad vi är klara med semesterplaneringen, jag vill nästan skrika "VI KLARADE DET!". Att det ska vara sånt meck! :/
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :