Veckans blogg på blogg.se

publicerat i Bloggen;
Man ska ha mål i livet och ett av dem gällande bloggen är att bli veckans blogg på blogg.se. Superkul och check på den! I den intervjun kan ni bland annat läsa om vilka filmer jag inte har sett samt varför jag egentligen heter Yohanna af Skovde eftersom jag inte ens kommer härifrån.
Jag älskar förresten bilden till vänster på jag och Fiona när vi var på babysim. Hon ser den med jämna mellanrum och tjoar till "mamma och Fiona badar" och det är en av hennes favoritsyssla som vi gör tillsammans. Och jag är så glad att jag kan dela med mig både av såna minnen, mer DIY-grejer och har så många grymma läsare. Er respons gör det enbart kul oavsett om jag är Posion Ivy eller en småbarnsmamma, en DIY:are eller någon som tycker till.
Gällande glykolhistorien så misstog jag den blå vätskan för cocacola och hävde i mig. Mamma stoppade mig dock efter ett par klunkar och glykolen var utspädd så det var ingen fara. Jag var också runt 14 år så jag borde ju ha tänkt efter lite mer men nu för tiden är jag riktigt grym på att just inte dricka glykol. De har inte hänt en enda gång sedan dess ;)

Taggar: blogg.se, dricka glykol, poison ivy, veckans blogg;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Det var verkligen kul att få läsa om dig och bilderna är jättefina :-D Kramis

2:a kommentar, skriven , av Mirre:

Mina kommentarer kommer ej fram, chansar nu då ;(, men så glad jag blev att du länkade till mig =D, TACK,


Svar: Men det var SÅ lite så :)
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Karin:

Haha läste på blogg.se-startsidan och blev så nyfiken på hur du råkade dricka glykol, nu fick jag veta. ;) Men varför har man glykol framme sådär? :D haha.
Söta barn du har förresten :)

Svar: Det var min mamma som hade hällt över glykol i en gammal coca-colaflaska och den stod i hallen och jag trodde väl ändå att det var coca cola, hehe. Men jag har lärt mig! Aldrig hänt igen ;)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :