Tre oväntat bra funktioner i din iPhone

publicerat i Everyday;
Jag har börjat uppskatta den här vyn som man kan dra upp på sin iPhone mer och mer. Jag tänkte lista mina tre bästa funktioner som jag har hittat här och önskar att jag visste om för typ tio år sedan. Let's do this!
Ficklampan - Den är oslagbar när det är tassning inne på Fionas rum eller när jag tappat en nyckel på gatan i mörkret. Det är så genialt att alltid ha med sig en ficklampa och den använder jag minst en gång per dag.
Flygplansläge - Det har jag på när jag sover! Och yep, ingenting kommer fram som heter telefonsamtal, sms eller sociala medier. Har länge tänkt att jag måste ha på mobilen ifall att. Men har det någonsin hänt något? Nej. Sover jag bättre utan en skärm som blir ljus mitt i natten? Ja! Jag har dock inte på flygplansläge om Robot är borta eller något annat scenario där jag bör vara anträffbar. Inte för att det händer något men ifall ifall.
Halvmånen - Det är en "stör ej" funktion som jag använder flitigt på jobbet. Mitt dilemma har vart att jag vill ha med mig mobilen på möten ifall de ringer från dagis. Och ja, Fiona har en pappa och de har hans nummer men ett skräckscenario är att något händer, de försöker nå båda och ingen svarar. Men ibland så kommer det mejl eller sms eller vad det kan vara och det stör om jag är med på ett möte. Sätter man på halvmånen så kan man välja vad som ska kopplas fram och jag har valt alla telefonsamtal. Alla andra notiser kommer, men de är ljudlösa och skärmen lyser inte upp. En riktigt bra och smidig lösning!
Bubblare: Bakgrundsbilden på en glad Fiona. Gör mig alltid på ett bra humör. Misstänker dock att den inte finns tillgänglig i fler iPhones än min.
Vilka är era favoritfunktioner på iPhone?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

jag har ej iphone förvisso, men har många bra funktioner i min med, och ja ficklampan är ju grymt bra, samt jag vill också ha fonen med så de kan kontakta en från dagmamman och BQ har inte alltid möjlighet att svara precis direkt då han ansvarar att svara på samtal i kundtjänst också och ringer det mycket då måste han stänga av ljudet på sin telefon

Svar: Ja tänker man får se till att vara tillgänglig så de inte blir villrådiga på förskolan om något skulle ha hänt eller om hon är sjuk eller så
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av carolina:

Att kunna sänka belysningen - tantvarning ! :)

3:e kommentar, skriven , av carolina:

Att kunna sänka belysningen - tantvarning ! :)

4:e kommentar, skriven , av Fröken:

Tack för tipsen! Jag brukar sätta iphonen på ljudlös när jag ska sova men blir störd om jag får sms då skärmen lyser upp hela rummet. :-P Min favvofunktion måste nog vara ficklampan som är väldigt praktiskt att ha med sig var man än går... ;-)

Svar: Jag hade så förut också! Men vibrationerna och ljuset störde min sambo mer, jag märkte knappt av det. Men nu sover båda lugnt :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Emma:

ÄLSKAR funktionerna!

Kommentera inlägget här :