Ha tålamod gällande inköp

publicerat i Inredning, Shopping;
Jag har skrivit flera gånger om att jag har velat ha ullplädar till vår nya soffa och jag har kollat och kollat och kollat. Tänkte att det säkerligen finns billigare på mellandagsrean då en ny ullfilt kostar runt 500 kr. Jag är inte snål men uppskattar sporten i att hitta det jag vill ha till ett mer förmånligt pris. Dels för att reorna avlöser varandra plus att det inte är så akut att jag måste köpa det nu. Men, nåväl, mellandagsreorna levererade inte men vinterrean gjorde det!
Jysk har filtar som är nedsatt från 499 till 250 kr (hur länge det priset gäller vet jag inte, men jag köpte dem igår). Sedan gick jag in på deras hemsida i helgen och fick en rabattkod på 100 kr. Så totalsumman för båda filtarna blev 400 kr och det är så löjligt bra pris om man börjar jämföra vad en går på.
Det här är också en taktik i mitt mer hållbara handlande, göra planerade inköp och fundera på dem ett tag. Försöka hitta bättre priser och planera hur länge jag ska ha sakerna. Visst hade jag till exempel älskar en senapsgul ullfilt men frågan är hur jag ser på den färgen om tre år och är det en färg som alltid passar med övrig inredning? Mycket tankar! Men, jag blev supernöjd och vi låg med varsin filt igår och tittade på Black Mirror (SÅ bra!) har du sett den?
 

Taggar: hållbar konsumtion, interior, rea, ullpläd;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hemmabasen:

Hade du varit där i fredags hade du fått fredag den 13 rabatt är 13% på priset.
Din bror handlade åt mig där, betalade 783 i stället för 900 som var reapriset, ny
pris på allt var egentligen 1727!

2:a kommentar, skriven , av Hemmabasen:

I fredags hade Jysk fredag den 13 rabatt, ytterligare 13% rabatt på priset. Din bror handlade åt mig, betalade 783 i stället för förväntade reapriset 900. Nypriset på mina varor var 1727...jag blev en mycket nöjd kund!

Svar: Men grymt bra! Heja oss som reafyndar :) Vad köpte du?
Yohanna af Skovde

3:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Wow vilket fynd du gjorde :D

4:e kommentar, skriven , av Zyllah:

Jag försöker också köpa vissa saker när de är på rea, främst för att jag har ytterst lite pengar att röra mig med varje månad. <3

Svar: Klokt! :)
Yohanna af Skovde

5:e kommentar, skriven , av Amanda:

Vilket härligt fynd! 😃

6:e kommentar, skriven , av Mirre:

Ohh snygga och sådant gillar vi rabatt på rabbat och kuponger =D

Kommentera inlägget här :