Fionas filosofier

publicerat i Everyday, Fiona;
Såhär gör Fiona jämt och så fort hon får chansen (se hennes hand). Det är ändå sedan att vi efter nyår har vart väldigt noga med att man inte har händerna innanför mammas kläder. Antar att det är en trygghetsgrej för hon tar på min bröst omedvetet ibland. Om vi sover tillsammans så dröjer det inte längre förrän hon sovande (!) letar sig fram till de heliga graalsen. Vi ammade tills Fiona var 1,5 år och jag antar att det kan ha bidragit till lite större tuttfixering. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Funderar på om jag ska investera i mer polotröjor men kan inte ha dem 24/7. Så, om någon har något käckt tips om hur man kan lösa detta så mottar jag det tacksam.
Men hon tar inte bara på mig - hon pratar en himla massa nu också! Det kommer mer och mer hela tiden och det är mer av hennes egna funderingar också. Och oftast så har antingen jag eller Robot stenkoll på vad hon säger och vad hon menar och allt är lugnt. Men det finns tillfällen när hon vill ha något och vi har ingen aning om vad hon försöker förmedla. Denise förstår mig precis och ägnade ett helt blogginlägg åt att beskriva de scenarion som uppstår. Hon sätter huvudet på spiken när hon skriver; Den här tiden med en tvååring som utökar sitt ordförråd för varje minut som går är underbar och aningen förtvivlad. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Så gjorde Bellis på mig med tillochfrån en period =D,

2:a kommentar, skriven , av Amanda:

Så gör min systerson på 1,5 år också haha! :)

3:e kommentar, skriven , av Lisa Karlberg:

Julie är också en liten tafsare! Och jag ammade bara henne i fem månader. Men hos oss är det min mammas fel. När Julie var liten gömde min mamma napparna i tröjan!

Svar: Haah! Jaja, då förstår jag att hon letar efter grejer! Smart gömställe förresten, om man förbiser bieffekten :)
Yohanna af Skovde

4:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Åh vad kul att hon pratar massor :)

5:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad roligt att hon har börjat prata mer och det är så gulligt när orden blir i deras språk blandat med mer tydliga ord :-D Kramis

6:e kommentar, skriven , av Amanda Jona [SPONTAN]:

Åh så roligt att hon börjat prata! :D Tuttfixeringen kan jag tänka mig är mindre rolig ;)

7:e kommentar, skriven , av J:

Haha vad söt!

Kommentera inlägget här :