Tvåårsdag och fyraårsdag

publicerat i Everyday;
Tack för alla gratulationer till Fiona! Hon var finklädd på förskolan idag och hade under dagen blivit sjungen för, fått ballonger och hurra:at hela dagen. När vi kom hem blev det presentöppning och sedan middag och tårta. Hon somnade sedan efter ett par Skypekonferenser rätt omedelbart då jag la henne. Det är hårt att fylla år!
Men, det är inte bara Fiona som vi firar idag. För fyra år sedan, snett över 19-snåret träffade jag Robot för första gången på riktigt. Vi hade chattat typ dygnet runt en månad innan och han föreslog att vi skulle ses. Sedan den dagen har vi hängt ihop. Jag minns hur fruktansvärt nervös jag var hela dagen innan det var dags. Jag hoppades nästan att han skulle ställa in det så jag skulle slippa träffa honom. Inte för att jag inte ville men jag är ingen träffa-människor-jag-aldrig-träffat-människa. Men jag gick ju dit i alla fall och han var så snygg att jag blev så nervös så jag vågade knappt säga något först. Men - det gick ju bra!
Under de här fyra åren har vi hunnit resa till New York, Kreta, Kos, Köpenhamn, Legoland och Norge. Vi har köpt hus, fått barn, köpt bil, köpt soffa (!), börjat investera för vår gemensamma pension och påbörjat ett 1500-bitarspussel som är långt ifrån klart. Han har också lärt mig att styrketräna och mitt pb på marklyft är 110 kg och jag vet inte hur många timmar datorspel vi har tillsammans. Vi har också konstaterat att norrländska (jag) och skånska (Robot) faktiskt går ihop, tro't eller ej!
Vad vi gör de kommande fyra åren vågar jag inte ens spekulera i. Vi har Tokyo som drömresemål och funderar om vi någongång ska byta ut radhuset mot ett riktigt hus. Men vad vi än gör så ska det bli spännande. Jag är dock rätt säker på att det är pusslet ligger olagt om fyra år.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Vad roligt att ni också firar eran dag och kul att du delar med dig om hur ni träffades. Grattis till eran fyra års dag! <3 Kramis

2:a kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Grattis till er dag också då =D

3:e kommentar, skriven , av Gabriella :

Stort grattis på er dag!!

4:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Stort grattis till er alla då :)

5:e kommentar, skriven , av Jeanette Thomsen:

Oj, mycket var det att då att fira för er idag :) Ett STORT grattis!!

6:e kommentar, skriven , av Carro:

Grattis till henne och er 💕

7:e kommentar, skriven , av Fröken:

Tänk hur livet kan bli! ;-) Dubbelt grattis i efterskott! :-)

Svar: Tack! :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :