Spa-weekend

publicerat i Everyday;
Idag ska jag och Robot åka iväg på spa-weekend. Som jag har längtat! Fiona härjar hos moster så vi behöver inte fundera på vem som lägger vem eller hur vi bäst utfodrar barnet, det blir bara vi två. Anledningen till vår get-away är att vi firar 4 år och planeringen var en överraskning från Robot #spoiled. Jag är rätt taggad så jag har satt ihop en lista på vad vi ska göra;
  •  Ansiktsmasksmaraton, de har självbehandling så man får go banans på alla möjliga grejer från Maria Åkerman. Vi kommer sammanlagt se minst 10 år yngre ut.
  • Ha sovmorgon tillsammans. Alltså sova bredvid varandra till absolut minst 08:00. Bara det är en egen happening
  • Äta så långsamt så maten börjar stelna..
  • ... och sitta still medan vi äter. Ingen som ska ha mjölk, papper, vatten, som har tappat besticken eller kommer på att man är bajsnödig mitt i maten.
  • Ha smink på mig hela kvällen. Fiona har en tendens att styrka mig på ansiktet så i alla fall ett ögonbryn försvinner. Oklart vad Robot ska göra eftersom jag listar gemensamma aktivieteter men jag kände att det var värt att nämnas
  • Dricka bubbel. Vi dricker aldrig hemma men det är ju väldigt trevligt. Det är såklart något vi kan göra när vi vill men vi har inte kommit oss för riktigt. Men på spaweekend så får man göra allt!
 
Hoppas att ni får en riktigt fin lördag! ♥

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Zyllah:

Låter väldigt mysigt. Jag hoppas ni får en underbar weekend!! <3

Svar: TacK!! Det hade vi! :)
Yohanna af Skovde

2:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Åh så underbart :D

3:e kommentar, skriven , av Corina:

Cool bild

Svar: Tack :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :