Sjukt bra skoköp

publicerat i Everyday, Shopping;
Ibland går shoppingen skiiiitbra och ibland hittar man ingenting som är snyggt, sitter bra eller så är det onödigt dyrt. Men jag har lyckats otippat bra med mina skoinköp på senaste tiden och jag tänkte visa era lite.
  1. De bruna här helt nya (fläcken är något blött bara och inte på riktigt) och fanns på Din Sko's resa som tog slut typ i förrgår. De har kostat 400 kr men gick dem för 150 kr. Yiha!
  2. De svarta låga skorna hade Skopunkten i sin julkalender för 149 kr. Yiha på den med! Jag vet också att dessa och de bruna skorna inte kommer hålla för evigt men därför känns det bra att inte betala fullpris för dem, vilket skulle vara närmare 1000-lappen.
  3. De höga svarta stövlarna är en egen historia. Jag har letat efter höga skor i äkta skinn på reor i flera månder utan att lyckas bra. Jag har dels storlek 38 och svarta hög skinnstövlar är något som många har så lycka till till mig. MEN, jag gick in på Åhléns i Skövde i ett svagt ögonblick och tänkte se vad de hade för skor. Och då hade de precis fått in en retur på dessa som någon hade köpt i Göteborg eller Stockholm eftersom Åhléns här inte ens säljer Vagabond, men returerna kan de ta in, Vagabond ordinarie pris 1600 kr. Det bästa av allt var dessutom att de hade 70% rea på dem. Så jag betalade 480 kr för dem. Sprang typ ut från butiken efter att jag hade betalat så de inte skulle upptäcka sitt misstag. Förstår fortfarande inte vilket tur jag hade.
 
Att jag har just storlek 38 är egentligen väldigt opratiskt eftersom det är bland de vanligaste storleken. Jag är heller inget rea-monster så jag är först när de väl rear ut dem så jag kikar när det är urplockat och det enda som finns är fel storlek. Är därmed medveten om att jag har haft riktig tur gällande skoinköpen.
Är ni helt ointresserade av skor kan jag istället tipsa om en riktigt BRA låt som jag hörde på radion igår och hunnit lyssna på minst 15 gånger till sen;

Taggar: billiga skor, din sko, skopunkten, skorea, vagabond;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Linda:

Snygga skor!!

2:a kommentar, skriven , av Bella:

Snygga skor!

3:e kommentar, skriven , av Carro:

Så snygga skor! :)

4:e kommentar, skriven , av Matilda:

snygga var dom också! :D

5:e kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Jag älskar att höra historier kring produkter någon köpt. Har själv varit med om köp som varit smått crazy xD

6:e kommentar, skriven , av Rebecha:

Åh snygga skor, fynd! Synd att låten är bara 20sek och från ref. man blir dock nyfiken :)

7:e kommentar, skriven , av Robban:

Tack för ett bra inlägg!

8:e kommentar, skriven , av Marie:

Ohh jättesnygga alla tre, skulle gärna äga dem

9:e kommentar, skriven , av Moa:

Bra låt :)

10:e kommentar, skriven , av Mamma Malin:

Åh, alla tre var ju supersnygga!

11:e kommentar, skriven , av Lorissa Lovebomb:

såååå bra köp!! I love it!

sv: Tröstät. Vi fick lägenheten, men i sista sekund skrev han om det till ett andrahandskontrakt som var öronmärkt för hans dotter, vilket innebär att vi kan bli utan bostad när som helst. Hade det varit ett tidsbestämt andrahandskontrakt på ett par år - NO PROBLEM, men en öronmärkt lägenhet när man står på ett förstahandskontrakt redan är ju inget som tvåå vuxna vänner kan tacka ja till. Så nej, det blev inget :(

12:e kommentar, skriven , av Zyllah:

Såååå snygga skor. Älskar de låga svarta!! <33

13:e kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Snyggt :D

14:e kommentar, skriven , av Tilda Barkselius:

Åh så snygga!

15:e kommentar, skriven , av Anonym:

Den känslan, när man gjort sånt kap att man nästan känner sig lite skyldig. ♡ 😊

Svar: Alltså den formuleringen var mitt i prick! Exakt så det kändes! Hah, men då vet man att det var ett riktigt kap :)
Yohanna af Skovde

Kommentera inlägget här :