Recension - Tiny Rituals

publicerat i Smink, naglar & hår, pressutskick;
Fiona har en superkänslig hy och  får problem med torra partier på kroppen när det är kallt ute. Vi duschar henne inte varje dag och är noga med att smörja in. Och smörja och smörja och smörja. Mitt i allt smörjande så fick jag hem dessa produkter från Rituals serie Tiny Rituals som är anpassade för bebisar i, alltså väldigt milda och snälla. Det är en kropps- och hårtvätt, bodylotion och en badolja. De är dermatologiskt testade och hypoallergena . Vi har testat dessa ett tag nu på henne och det med framgång, alla torrfläckar är borta.
Eftersom hennes torra partier är väder- och temperaturrelaterade så är det svårt att säga om det faktiskt är produkterna som hjälper eller inte. Men å andra sidan så märks det att en del barnprodukter som inte är lika snälla är direkt sämre eller gör det värre. Så min upplevelse är att de är så pass milda och återfuktande att de hjälper.
På hemsidan står det att de "..är rika på naturliga och ekologiska ingredienser". Det gör mig lite förvirrad i vad som faktiskt ingår i dem men jag tolkar det som att det är delvis ekologiska ingredienser i dem, men inte att de är 100% ekologiska. Det jag tycker är otydligt är vad Rituals definition av "rika" är. Är det 25% ekologiskt och det är mycket eller 96%?
Bortsett från förvirringen kring innehållet så gillar jag produkterna och jag kommer köpa mer av de. Kittet ni ser ovan är ett giftset för 190 kr med lite mindre förpackningar (det kan ni köpa här, ingen adlink). Jag kommer däremot köpa fullsizeprodukterna. Jag älskar Rituals grejer sedan innan och nu när de äntligen ska öppna i Skövde så kommer jag hamstra deras produkter.
Har ni testat Rituals? Vad tycker ni om deras grejer?
Produkterna är ett pressutskick

Taggar: hudvård för barn, känslig hy, tiny rituals;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Det där får jag ta och testa :D

2:a kommentar, skriven , av Dixi Wonderland:

Jag har smink ifrån de märket som jag gillar :D

3:e kommentar, skriven , av Linda:

Åh, älskar deras produkter!!

4:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Haha, ja man blir lite lätt förvirrad :/ kram

5:e kommentar, skriven , av Mirre - Sweetwords:

Oh tack för tips ska jag kika in, Bellis är också en torris

6:e kommentar, skriven , av Cissi:

Å tack för tips! Håller på att smörja Alice jämt och känns inte som att något hjälper! Dessutom tokälskar jag det mesta från rituals, men denna hade jag missat!

Svar: Det var samma här! Fiona har lärt sig det med "smörja in" så det känns gött att kunna hålla henne lite mer otorr
Yohanna af Skovde

7:e kommentar, skriven , av Amanda:

Vilket bra tips! 😃

8:e kommentar, skriven , av J:

Bra tips!!

9:e kommentar, skriven , av Freja:

Äger inget själv därifrån men har bara hört positivt om märket :)

Kommentera inlägget här :